2777
2789

دوستان اینجا یکی میگفت درماتیپیک در مقابل یو وی کارامد نیست و به درد نیمخوره،میگفت تست کردن با کاغذ یو وی. شما نظرتون چیه شما ضد افتابتونو تست میکنین،از کجا بفهمیم واقعا ضد افتابه مقابله میکنه با یو وی یا نه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه بگی چه طوریه رو پوستت،درماتیپیک هم کاملا بیرنگ ضد آب سبک و عالیه ولی اون بنده خدا میگفت حفاظت ن ...

چند سالی هست میزنم چند درجه هم روشن تر می‌کنه بی رنگش خیلی خوبه رنگی طبیعی به پوستت‌میده محافظت کنندیش‌هم عالیه 

چند سالی هست میزنم چند درجه هم روشن تر می‌کنه بی رنگش خیلی خوبه رنگی طبیعی به پوستت‌میده محافظت کنند ...

مهربان چطوری فهمیدید محافظتش خوبه تست کردید؟ و اینکه قیمتش چه قدره و اینکه اینکه که میگید روشن میکنه متوظرتون دردراز مدته؟شما درماتیپسک هم استفاده کردید تا حالا؟

من تو خرید ضدآفتاب به spf. توجه میکنم که کمتر از 50 نباشه و حداقل 3 پلاس باشه 

و روشم نوشتهUVA وUVB یعنی در مقابل اینا محافظت میکنن. 

الان لافارر استفاده میکنم پوستمم چربه راضیم 

مهربان چطوری فهمیدید محافظتش خوبه تست کردید؟ و اینکه قیمتش چه قدره و اینکه اینکه که میگید روشن میکنه ...

اره دراز مدت ارع عزیزم خیلی راضیم ازش فک کنم بیرون ۸۰۰ یا ۹۰۰ تومنه دیجی کالا تخفیف زده ۴۵۰ من در کنارش سرم ویتامین سی هم میزنم شبا ک اونم خیلی تاثیر داره اگر خواستی بگیری برند پرایم

من خودمم یکی دوسال درماتیپیک زدم خیلی دوسش داشتم تا اومدن گفتن در برابر خورشید و اینا محافظتی نداره بعد دیگه منم عوضش کردم گفتم بهتر از اینه که روزه ی شک دار بگیرم 

من ریویوال میزنم خوبه سبکم هست پوستم رو هم چرب نمیکنه زود هم جذب میشه 

من خودمم یکی دوسال درماتیپیک زدم خیلی دوسش داشتم تا اومدن گفتن در برابر خورشید و اینا محافظتی نداره ...

ممنونم از توضیحت عززم خیلی لطف کردی،مث درملتیپیک سبکه اونم یا سنگین تره