2777
2789
عنوان

یه کمی بیاین ببینین من اشتباه کردم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم  هرروز شوهرت نبرهرروزرفتنت شوهرت پرروترمیکنه

والا من نمیبرش

خودش اویزون من میشه میگه پاشو بریم

هر روزم دقیق میشه یه ایراد پیدا کنه بکوبه تو سرم تا الان نتونسته چرت و پرت و میکوبه سرم

والا من نمیبرش خودش اویزون من میشه میگه پاشو بریم هر روزم دقیق میشه یه ایراد پیدا کنه بکوبه تو سرم ...

خب همینو بل بگیر ایندفه گفت بگو حرمت پدر و مادرم رو نگه نمیداری دیکه لازم نکرده تند تند بریم هفته ای یبار برو بعدا کمترشم بکن بنظر من

میگف آبجیم میگه شماها تازه از طویله در اومدیدن آدم شدیدن دیگه.....  چون همه ی خواهر برادرام کا ...

اینو خوب اومدی.

ولی بزرگترین خطات همینه که هر روز خونه پدر میبریش و غذای خاص جلوش میذاری. مگه کین این دامادا. خانواده خودشون چشم دیدن ندارن اونوقت چلو ماهی میذارید جلو بی لیاقتا.

شما پاشو ببر از خونه پدرت و بگو لیاقت نداری اجازه نمیدم بیای. حااالم ازش بهم خورد من بودم جررررش میدادم.  هیییچی از خونه تعریف نکن.اون بیچاره هارم تو خرج ننداز.

هر وقتم اومد املت بذار جلوش یا ماست و.. تکرارش کن جواب میده.خودت میبینی اثرشو.

هیچوقت برا امثال این ادما خانوادتونو ب فشار وخرج نندازید.کی میخولایدیاد بگیرید

شیشه عطر خدا...     لب دیوار شکست         همه جا پرشده از بوی خدا....    دیدنش اسان است                سخت آنست نبینی اورا.....
والا من نمیبرش خودش اویزون من میشه میگه پاشو بریم هر روزم دقیق میشه یه ایراد پیدا کنه بکوبه تو سرم ...

توهم ایرادخانوادشوبگو وبه حرفاش جواب درست بده میگه پدرت سرپیری کارمیکنه دستش زخمه بگو کارجوهرمرده  پدرم کارمیکنه دستش جلو مردونامرددرازنشه  ،گفت پول نداره ساختمان کامل کنه بگو والله پدرم خیلیم باعرضه است ساختمان تا اینجارسونده بعضیاعرضه یه پمپ ابم ندارن حیرون وویلون  حموم مردمن   گفت خواهرم گفته ازطویله اومدی بگو راسته گفته تو طویله علف جلو ابجیت میریختم  ،بالاخره هرحرفشویه جواب بده خفه شه

خب همینو بل بگیر ایندفه گفت بگو حرمت پدر و مادرم رو نگه نمیداری دیکه لازم نکرده تند تند بریم هفته ای ...

دیشب ک رو پله ها نشسته بودم تا اومد بره تو اتاق پاچه شو گرفتم گفتم برو بچه تو بردار بریم خونه ی خودمون زیادی اومدی اینجا پر رو شدی