2777
2789
عنوان

یه کمی بیاین ببینین من اشتباه کردم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 52 پست
یعنی شوهرش منتظر دعواست منتظر تا اسی جوابش بده کل کل کنه

نه گلم شوهرش داره غر زدن اخلاقش شده جواب نده بدتره 

در ضمن اگه واقعا چیزی اذیتش میکنه خوب رک و راس بگه چرا حاشیه بره برای دعوا خودشم به ناحق... 

میگف آبجیم میگه شماها تازه از طویله در اومدیدن آدم شدیدن دیگه.....  چون همه ی خواهر برادرام کا ...

بگو ابجیت بیخود کرد با تو 

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلم شوهرش داره غر زدن اخلاقش شده جواب نده بدتره  در ضمن اگه واقعا چیزی اذیتش میکنه خوب رک و ...

مشخصه کلا خودشو با خانواده اسی مقایسه میکنه و میخواد خانواده اسی بیاره پایین

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

همه ی این حرفارم در کمال آرامش میگه مثلا ک من دلسوز شمام

بگو پدرم‌خودش بچه داره دلسوزش باشه شما دلسوز خواهر درجه یکت  و پدرمادرت باش

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

خلاصه این حرفا و چندتا حرف سوزناک دیگه رو ک زده بود رو رفتم گذاشتم کف دست خونوادم

اونا بشدت از دسش عصبی شدن وقتی شوهرم اومد خونه مون آبجیم محل سگ نذاشت بهش 

ولی مامان بیچاره م همش احترام میکرد منم نذاشتم بیاد تو بشینه گفتم بریم خونمون زیادی اومدی اینجا پر رو شدی

تا اینکه شب شوهرم اومده بهم میگه هر چی باهم حرف زدیمو رفتی ب خونوادت گفتی 

گفتم اره همه چی رو

گف نه تو نمیگی من شوهرتم تو منو دوست داری و....

و اینم بگم ک شوهرم بشدت دوس داره محبوبیتش پیش خونوادم حفظ بشه از اینکه فهمید همه چی رو گفتم استرس گرف

خانواده ی خودش خیلی مزخرفن خیلی  انقد آبرو ریزی کردن ک شوهرم پیش من خجالت میکشه بخاطر همون میخ ...

نزار شوهرت بیاد خونه بابات اینا حموم نرو مجبورش کن درست کنه بگو‌مردی آب خونه رو درست کن 

خودشناسی DNA plus

احترامی که بابا مامانت به شوهرت میذارن ( روی خوش و گشاده، سفره باز و پر و پیمون، احترام) شوهرتو پررو کرده.

نرو خونه بابات حموم، بگو برو یه جای خوب خونه بخر فشار آب خوب باشه شما که خیلی ادعا داری 

بعدم بابا مامانت محترمن که تا الان هیچی بهش نگفتن که زن و بچه ات حمومشون رو اینجا میرن عرضه نداشتی آب حموم زن و لچت رو تامین کنی.

اه از دست بابا مامانامون.

یه مدت هم نذار بیاد خونه بابات اینا و اکر اومد در جا تیکه بهش بنداز.

مثلا موقع شام بگو بابا و مامان قربونت ن برم که انقدر دست و دلبازید ما هرروز خونتونیم ولی هم چنان سفره کریمانه برامون پهن میکنید.

یا بگید باباجونم بهتون افتخار میکنم که کار میکنید و مارو با عزت نفس تربیت کردید. مردم بچه هاشون واقعا بی ادبن