2777
2789
عنوان

یه کمی بیاین ببینین من اشتباه کردم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 52 پست
بخدا قسم من نمی رم بزور و کلی اصرار میگه پاشو بریم 

نرررو بیجا کرده.توام سفت بشین جات یا تنها برو.

اصلا خوبم نیس هر روز برید بذار اونام ارامش داشته باشن.دختر شوهر دادن با یکی دیگه هر روز اونجاس!

عزیز خودتم شل گرقتی

شیشه عطر خدا...     لب دیوار شکست         همه جا پرشده از بوی خدا....    دیدنش اسان است                سخت آنست نبینی اورا.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ی این حرفارم در کمال آرامش میگه مثلا ک من دلسوز شمام

یکیو میشناسم همین اخلاق گند رو داره

قشنگ از تک تک حرفاش حسودی مووووج میزنه داره میترکه

مگه روز اول کور بودی اومدی ازین خانواده دختر گرفتی الان پس حلقتو بببند 

حرفی داری برو به خودشون بگو اگر واقعا دلسوزی

اگرم نه ک معلومه ماتحتت بدجور سوخته

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
توهم ایرادخانوادشوبگو وبه حرفاش جواب درست بده میگه پدرت سرپیری کارمیکنه دستش زخمه بگو کارجوهرمرده &n ...

افرین.والا چی فک کرده.

پدر بیچاره غیرت داره.داماد بی غیرت ویلون تو خونشه و زبونش دراز

شیشه عطر خدا...     لب دیوار شکست         همه جا پرشده از بوی خدا....    دیدنش اسان است                سخت آنست نبینی اورا.....
ادامه داره هنوز حرفام بابام رفته بود تو صحرا یه کم کشاورزی کرده بود دستش زخمی شده شوهرم بهم گف بابا ...

چقدر یاد خانواده خودم افتادم

خدا حفظ کنه پدرتونو، متقاعدشون کنین خیلی زحمت نکشن، الهی هزار سال عمر باعزت داشته باشن، اما زحمت برای همچین داماد و عروسایی و حتی گاها بعضی بچه های نمک نشناس حیفه. 

پدر منم تا لحظه آخر سر کشاورزی و دامداری بودن، هر وقت یاد زحمتاشون میفتم گریه می می گیره، حالا ملک و آب ک تقسیم میشه آتیش می گیرم ک ای کاش خودشون فقط راحت می نشستن و میخوردن و لذت می بردن. دست پدرت رو زیااااااااد ببوس😍😍😍