2777
2789
عنوان

به نظر شما صبر چه جوریه؟

238 بازدید | 28 پست

حضرت ایوب در برابر اون همه سختی صبر کرد شهدا وقتی دوستای نزدیکشون به رحمت خدا میرفتن باز هم اخلاق خوبی داشتن به نظر شما صبر چه جوریه

مظورم صبر با زجر نیست که یه نفر بگه صبور هست ولی هر روز آه و ناله کنه منظورم صبر به خاطر خداست

به نظر شما صبر چه جوریه؟

چه جوری میشه واقعا صبور بود؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی باور داشته باشی بعد از مرگ دنیایی هست ک این دنیا با همه ی سختیاش در مقابلش ارزنی نیس عاشقانه زندگی میکنی و تک تک لحظه هات رو قدر میدونی .. حتی زمانی ک سخت میگذره از سختیش لذت میبری 

واقعیت اینه ک تو باید درک کنی خدا چقدر عاشقته تا تو هم عاشق بشی

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

من براي افرادي كه دوستشون داشته باشم صبور هم ميشم 

مثلا يكي از دوستام بيمار بود و طبيعتا ميدونيد آقايون موقع بيماري بهونه گيرن من ده روز حتي خودم غذا دهنش گذاشتم بدون ذره اي خستگي و ناراحتي 

به نظرم صبري كه از محبت بياد رنجش هم نداره چون من كاراييكردم كه در حالت عادي عمرا براي كسي انجام بدم

شايد براي صبر بايد دوست داشت 

اونطوري ديگه تحمل نيست كه سختي داشته باشه ميشه پذيرش

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))
وقتی باور داشته باشی بعد از مرگ دنیایی هست ک این دنیا با همه ی سختیاش در مقابلش ارزنی نیس عاشقانه زن ...

سخته برام گفتنش اما من به خیلی باور ها رسیده بودم خدا رو به شدت قبول دارم اما الان خیلی چیزا رو از دست دادم خیلی از باور هام رو چیکار کنم به چیزی که میگید برسم؟

وقتی باور داشته باشی بعد از مرگ دنیایی هست ک این دنیا با همه ی سختیاش در مقابلش ارزنی نیس عاشقانه زن ...

شما به چیز هایی که میگید رسیدید؟

میشه بیشتر بگید؟

من میخوام بیشتر بدونم میخوام خودمو از این افکار نجات بدم

اگه رسیدید به این حرف ها و میتونید کمک کنید ممنونم

قشنگ توصیف کردید صبر برای دوست داشتن

و روزي كه خواستم از كنارش برم به جبر ، شعري خوند كه انگار ده روزم قشنگ ترين ده روز دنيا بود 

"به او كه معني دوريست ،كه انتهاي صبوريست"

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))
شما به چیز هایی که میگید رسیدید؟ میشه بیشتر بگید؟ من میخوام بیشتر بدونم میخوام خودمو از این افکار ...

تاپیک آخرم رو بخون عزیزم.

بله من فکر میکنم ک رسیدم.من با وجود خدا عاشقی میکنم حال دلم خوبه باهاش و زندگی رو سخت نمیگیرم میخندم و خوشحالم 

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ