2777
2789

اول از همه بگم من طلاق گرفم دشمن خونی بابای کثافتم هستم هرچی بشه میندازه گردن من

یه آبجیم پشت کنکوره رتبش خوب نشده آبجی عوضیم امروز داشت بد منو میگفت بابام برگشت گفت صدبار بهت گفتم این هرزه هست ولش کن منو گفتا الهی جیگرش آتیش بگیره یبارم قبلاتوی دعوا که هنوز طلاق نگرفته بودم روی صورتم توف کرد یبارم حدودا ده ماپیش دلمو آتیش زده بود نفرین کردمش تصادف کردتوروخدا بگین چیکار کنم دارم با گریه مینویسم

عجب خواهر...😑😑

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو سرکار نشین توی اون خونه 

حتی اگه شده فروشندگی و منشی برو بشو ولی توی اون خونه نباش 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

خودم تاپیک زدم ولی اینجا اومدم جوابتو بدم برم...گلم..آدمی که طلاق گرفته به هیچ عنوان نمیتونه باخونوادش دوباره زندگی کنه..کاش میشد مستقل شی و خودتو راحت کنی از شرشون

حدیث کسا و نماز اول وقت و ذکر استغفار و سوره یاسین و زیارت عاشورا نذر کن تا میتونی هر چند روز 

حرز اصل امام جواد هم بخر همراهت باشه 

از اونجا نجات پیدا میکنی 

فدا سرت انگار مثلا خدا بهت چیزی گفته ناراحتی ،اون باید ناراحت باشه که قراره تاوان پس بده تو خوشحال باش خدا برات جبران میکنه