2777
2789

اعصاب برام نذاشته ب همه چی دختلت میکنه نخود هر آشه

دخترم سه ماهشه هوا ک گرمه براش تاب شورت . یا پاچین و شورت. یا بادی می پوشونم . اون روز زنگ زده ب شوهرم میگه بهش ساپورت بپوشونین چرا اونجوری لباس میپوشه

منم اعصابم بهم ریخت شدید شدید شدید 

آخه عوضی این بچه همش سه ماهشه خودشم هوا گرمه ....

یکی نیس بهش بگه برو دخترای گنده و چاق و بد اندام خودتو جمع کن ک تاب شلوارک می پوشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فضوله . گوش نکن لباس هرچی دوست داری تنش کن تا چشمش دراد بفهمه حق دخالت نداره

کاربری دست دونفره که از نظر فکری و سنی کاملا تفاوت دارن پس کاراگاه نشید لطفا .ممنون  

شما کار خودتو بکن....آخه کودک سه ماهه ساپورت؟؟!!😐😳چقدر بعضیا حسود و کوته فکرن

تیکر بارداری نیست❤️🤍بی محابا میزنم ساز تو رندانه برقص...بی خیال غم دنیا تو جانانه برقص...چند روزی به همین بزم تو هم مهمانی...چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص!🤍🍃

بنظرم اینهمه اعصاب خوردی نداشت 

خیلی اروم میتونستید بهش بگید نه هوا گرمه اینجوری بهتره .اگه خواستی حالشو هم بگیری میگفتی از پدرمادر برای بچه دلسوزتر نیست اینجوری صلاح دیدیم براش لباس بپوشیم.

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

بگید من اینجوری دوست دارم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
ای خدا چقد من. دوسداشتی ک خواهر شوهر ندادی بهم. 💜💜💜💜💜💜

اتفاقا خواهر دلسوز برادره .

درسته خودم گاهی وقتها از دست خواهرشوهرم ناراحت میشم ولی درکل خیلی خیلی بهتر از جاریه 

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!