2777
2789
عنوان

چیکار کنم پای خواهرشوهرمو از زندگیم ببرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کار خودتون رو انجام بدین...نمیدونه کارش فضولیه..دوس داره خوب باشه لباس دخترت.منم یه بار به دختر خالم گفتم به بچه آن فلان لباس رو نپوشون...اون اصلا اهمیت نداد تا پایان سال همون لباس تن بچه اش می‌دیدم...

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
بنظرم اینهمه اعصاب خوردی نداشت  خیلی اروم میتونستید بهش بگید نه هوا گرمه اینجوری بهتره .اگه خو ...

اون یکی خواهرش بهش صدبار گفته تو کار دیگرون دخالت نکن ولی آدم نمیشه دیگه

اتفاقا خواهر دلسوز برادره . درسته خودم گاهی وقتها از دست خواهرشوهرم ناراحت میشم ولی درکل خیلی خیلی ...

ای عزیزم چی میگی گلم

این کلا تو همه ی کارا بهم گیر میده میره ب شوهرم میگه زنت چرا موهاشو اینطور کوتا کرده. چرا این مانتو رو خریده. چرا کابینت هارو اینطور چیده

اون یکی خواهرش بهش صدبار گفته تو کار دیگرون دخالت نکن ولی آدم نمیشه دیگه

خب اگه خانواده ی خودش هم قبول دارن که فضوله که کارت راحت تره ،بیشتر چیزایی که میگه رو با لبخند رد کن بره .

بجاش انرژیت رو صرف خوشحال کردن همسرت و بچه ات بکن🌻

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
ای عزیزم چی میگی گلم این کلا تو همه ی کارا بهم گیر میده میره ب شوهرم میگه زنت چرا موهاشو اینطور کوت ...

عزیزم من درکل گفتم مطمئنا استثناء هایی هم هست ،منظورم اینه بیشتر خواهرها دلسوز برادر هستن و نسبت به جاری بهترن

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
اتفاقا خواهر دلسوز برادره . درسته خودم گاهی وقتها از دست خواهرشوهرم ناراحت میشم ولی درکل خیلی خیلی ...

بعضی وقتها هم خیلی مداخله گره.دیگه مردی ک زن داره نظر خواهرو میخواد چکار

متاهل💜💍
بعضی وقتها هم خیلی مداخله گره.دیگه مردی ک زن داره نظر خواهرو میخواد چکار

اره خب اینم هست ولی درکل گفتم