من خیلی کمرم گود هر روز صب با کمر درد پامیشم باسنمم بزرگ بعضی شبا دوتا بالشت میزارم زیر پام راحت میخابم ولی شبایی ک همینجوری بخابم صب کمر دردم خسته شدم
✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
موقع خواب بیشتر پا درد دارم آخه دیسک کمرم دارم شبا با درد پام از خواب بیدار میشم دکتر برام فیزیوتراپی نوشته ولی بخاطر کرونا نرفتم البته چندسال پیشم رفتم ولی فایده نداره موقتی خوب میشی
قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه
ببین من پارسال دکتر رفتم یسری ورزش بهم داد به اسم ورزشهای ویلیامز ،تو گوگلم بزنی برات میاره مخصوص گودی کمره ،من مدتی که انجام دادم خیلی کمرم بهتر شد ولی متاسفانه تو ورزش،تنبلم
قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه