2777
2789
عنوان

میخام ب شوهرم پول بدم ولی

450 بازدید | 64 پست

سلام

شوهرم بیکاره میخاد بره یه دوره اموزشی ببینه کارش خیلی پول میخاد.ولی هزینه اموزشش اگر من پول بدم جورمیشه

منم یه اپیلاسیون کاردرموندم...پولموجم کردم.میگه طلاهاتوبده گفتم ب چن نفر رو بزنیم اگرجورنشد میفروشم

حالا میخام یه مقدارپول بهش بدم بگم ازدوستم قرض کردم 2ماهه...  بعداز2ماه  باید پولشوبرگردونیم.نظرشماچیه؟؟؟اصلا نمخام بفهمه من پول دارم.

پولتو بده و ازش چک بگیر برای موعدی که میتونه پس ده . بگو چک رو میدم دوستم . پول برای اونه 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی گفتم طلامو میدم ب دوستم امانتی تا وقتی پولشو پس بدیم 

شاید خوابش سنگین باشه بفکر پس دادن نباشه اوتوقت میگه طلات جای پول

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

ببین عزیزم مراقب باش توشرکت های حرمی نره ک بدبختتون میکنه انقد جوون رفتنو ضرر کردن مواظب باش کجا داره میره

بعدشم بگو ازفلانی قرض کردم یه رسید سوری ازش بگیر بگو گفته رسید بده شوهرت بهش پول میدم بعدا پولو بنام یکی بهش بده ک بعدا بتونی پس بگیری 

مرد جماعت پول زنشونو پس نمیدن  ولی مال مردم باشه پس میده دوروز دیگه اتفاقی افتاد خدانکرده میدونی بپولت میرسی و دلت نسوزه 

من خودم همیشه بنام اینو اون بهش پول میدم ک بپولم برسم 

شاید خوابش سنگین باشه بفکر پس دادن نباشه اوتوقت میگه طلات جای پول

دقیقا منم میخواستم همینو بگم . . اسی اسم بیاری طلاهامو بهش دادم زیاد برای پس دادن پول عجله نمیکنه . ولی میدونه چک بده باید پس بده . نهایتا میگه طلاها جای طلبش برداره . ولی چک داشتانش فرق داره . اعتبارش میره زیر سوال

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
دقیقا منم میخواستم همینو بگم . . اسی اسم بیاری طلاهامو بهش دادم زیاد برای پس دادن پول عجله نمیکنه . ...

ببین الان خواهر طفلکیم برای شوهرش رف ۲۰ میلیون پس اندازشو با طلاهاش داد بشوهرش ک از کار اخراج نشه و کمک کرد توکارش موند طلاهاشم برابدهیاش داد بایه بچه ۹ساله اززندگیش انداخت بیرون 

مردا ادمای عوضین 

قشنگ خواهرمو خالی کرد بعد گف برو از زندگیم من یکی دیگرو میخوام 

بمرو جماعت دلت نسوزه 

من همنکارو کردم البته واقعا از دوستم گرفتم بهش دادم گفت سر ۲ ماه پس میدم ولی موعدش نداشت بده انقدر جیغ و داد کردم تا ننه جونش ۲ تومن جور ‌کرد داد بهم.

گناه من سادگی بود .
میدونی گفتم طلامو میدم ب دوستم امانتی تا وقتی پولشو پس بدیم 

هنوزم میگم چک یا سفته یهتره . 

ببین الان خواهر طفلکیم برای شوهرش رف ۲۰ میلیون پس اندازشو با طلاهاش داد بشوهرش ک از کار اخراج نشه و ...

وای وای . چطور دلش میاد 

من همنکارو کردم البته واقعا از دوستم گرفتم بهش دادم گفت سر ۲ ماه پس میدم ولی موعدش نداشت بده انقدر ج ...

بهترین کارو کردی منم یکی دوبار از طرف خودم دادم رف پشت گوشمو دیدم پولمو ببینم 

طلاهامم رف بهم برنگردوند الان یادگرفتم هرچی میدم میگم ازفلانی گرفتم ک بتونم پس بگیرم تازه همونم مگه میده انقد باید غربزنی تا پس بده