2777
2789
عنوان

بین طبیعی و سزارین انتخابتون کدومه

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 103 پست
والا عزیزم الان دیگه نمیشه به نظر دکترا اعتماد کردمگر دیگه اینکه خیییییلی به دکترت مطمئن باشی که با ...

من اعتماد کردم پشیمون هم نیستم دلایل قانع کننده و منطقی نسبت به شرایط جسمیم و نوع زایمانم داشت 

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
منم طبیعی زیاد دیدم کارشون به عمل افتادگی رحم و مثانه کشیده حالا چیزهای دیگه که بماند

همین موارد و تو سزارین  دیدم  که به خاطر بارداری این مشکل براشون پیش اومده بود

من که طرفدار سزارین یا طبیعی نیستم بالاتر هم گفتم همه چی بستگی به شرایط جسمی و روحی و دکتر داره وقتی همه چی خوب باشه هم سزارین خوب میشه هم طبیعی 

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم چرا حق به جانب نظر میدی 😕😁..شما تموم پیام های من رو بخون..کجا نوشتم سزارين از طبیعی بهتره ...

آها بله درسته 😂

البته تو ایران از ویبک استقبال نمیشه وخیلی از دکترای زنان هم قبول نمیکنن و انجام نمیدن بیمارستان هاهم ویبک رو قبول نمیکنن

طبیعی بیشتر از دوتا یه سری تاثیرات  منفی داره 🤐

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

سزارین.دوتاش را تجربه کردم سزارین راحت تر از طبیعی بود

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

من اعتماد کردم پشیمون هم نیستم دلایل قانع کننده و منطقی نسبت به شرایط جسمیم و نوع زایمانم داشت

دکتر های خوب هم هستن

ولی من خیلی دیدم تا به دکتر میگی نظر شما چیه میگه طبیعی

چهارتا اصطلاح و دلیلم بهمون میگه که باور کنیم

ولی خودشون و هفت نسلشون سزارین میکنن

بازم خدا رو شکر برای شما راحت بوده

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25