2777
2789
عنوان

میخام ب شوهرم پول بدم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداکنه یمدرکی بگیره یکاری ازش بربیاد  اسن چیزا باشه خوبه ولی چند سال تجربه کار کنه تا قشنگ یاد ...

خودشم ناراحته کارمند دولت بوده ولی پیمانی و رسمی نشد...میگه مخام برخودم کارکنم نه برای بقیه

میگه برو دوتا النگوتو بفروش. میگم اگربازم پول لازم  شد ک من النگوهامو درنیارم  بازم میگه ...

عزیزم مگه سخته 

شرایطو یجور میچینه میگه وای ندارم حالا چکار کنم و اهو ناله چسکی 

یجور غیرمستقیم ماهم دلسوز طلاهاتو مجبور میشی برا اینکه دوستت صداش درنیاد بگی بردار بعد بازتو ضرر میکنی

عزیزم مگه سخته  شرایطو یجور میچینه میگه وای ندارم حالا چکار کنم و اهو ناله چسکی  یجور غی ...

پس بگم دوستم چک میخاد.بنظرت بگم 3ماهه یا4ماهه تا بخودش بیاد میدونم ک نداره واقعا چون خودشم ازیکی قرض کرده اون گفته یک ماهه باید پس بدی

اسم دوستمو گرفتم پیشش.الان کامنت گذاشتم بخون اگر طلامو ندم مجدد میگه برو بفروش

بگو بمن چه برو سفته بخر پولشو بده چشمت ب همین دوتا تیکه طلای منه 

بذا اصلا ناراحت بشه 

بگو عوض اینکه طلابرام بخری همین دوتاقلم دستمم بگیر بفروش من اصلا اونو نمیخوام بفروشم میخوام نگه دارم برای آینده بچم یا میخوام جمع کنم خونه بخرم اصلا زیربار نرو بذا اصلا ناراحت بشه

خودشم ناراحته کارمند دولت بوده ولی پیمانی و رسمی نشد...میگه مخام برخودم کارکنم نه برای بقیه

برای خودت کارکردن خوبه اما تجربه نداشته باشی همش ضرر پس میدی 

کارمند کجا بود چ کاری بعهدش بود 

اصلا سابقه مکانیکی داره یاصفرکیلومتریه

من ک میگم نده ماهایی ک دادیم حساب کار دستمون اومده ن پولمون برگشته ن طلاهامون 

دلم میسوزه.هرچند میدونم اشتباهه ولی امروز پشتش نباشم هچکس پشتش نیث اینقدم توگوشش میخونم فایده نداره.

پس بگم دوستم چک میخاد.بنظرت بگم 3ماهه یا4ماهه تا بخودش بیاد میدونم ک نداره واقعا چون خودشم ازیکی قرض ...

ببین ازدوسش گرفته نتونسته بده بعد توهم تواب نمک بمون عزیزم بادوستت ک کی میخواد بده 

والا دوستت بیاد رک باهاش تسویه حساب کنه بگه ببین پول میدم سرموعد باید بدی و حرفای درشت بزنه به شوهرتم بگه مت کار بازنت ندارم طرف حساب من تویی من پولو ازتومیخوام دوستم دوستمه بخاطر ضمانت اون درسته اومدم اما اگ ادم خوش حسابی نیستی من نمیتونم کارتو راه بندازم فردا برا پول پس دادن نیاد منو اذیت کنی 

من امروز کارتو راه میندازم فردا اذیتش برا من نمونه فقط 

اگ دوستت حرف بزنع بهتره تا تو وگرنه اصلا خودشو اذیت نمیکنه

گفتم طلامو بر روزس سختری دارم مارو اینده میخاد خونه ایی میخاد

عزیزم نده اصلا بذا ناراحت بشه بگو فک کن اینارو ندارم 

من برای همین ک اخلاق شوهرمو میدونم طلاهامو جلو چشمش نمیذارم باشه ک بگه برو بفروش 

ازمجردی طلاک دارم

از ازدواجمم ی حلقه ازدواج کلااااا برام مونده  دوتاشو قایم کردم دست مامانم اصلا دستم نمیکنم ک ببینه بگه برو بفروش اصلا نمیخوام یادش بیاد طلادارم