2777
2789
عنوان

میخام ب شوهرم پول بدم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین کارو کردی منم یکی دوبار از طرف خودم دادم رف پشت گوشمو دیدم پولمو ببینم  طلاهامم رف بهم ...

اصلا نباید به مرد جماعت پول داد خودشون هرطور میخوان جور کنن.

گناه من سادگی بود .
نه میره کاریاد بگیره یه حرفه ولی متوجه نشدم بیشترتوضیح بدین

ببین شرکتهای حرمی بالای ۵ میلیون پول میگیرن هربار ۵ تومن میگیرن فقط ضرر میدن بمردم کاری شبیه ویزیتوری و اینا 

ته توشو دربیار کار اموزشی چیه ک انقد داره پول میده اصلااااا تانفهمیدی جریانش چیه بهش پول نده بدبخت میشی هرکی رفته بپولش نرسیده کلی ضرر کرده بدبخت شده

من همنکارو کردم البته واقعا از دوستم گرفتم بهش دادم گفت سر ۲ ماه پس میدم ولی موعدش نداشت بده انقدر ج ...

😂😂😂به ننه جونش رو زده گفته ندارم.گفتم چطور همه جا واسش هستی الان دم سختی نداره.منک نمیتونم جیغ داد بزنم چشمش رو طلاهامه ک خودش خریده

ببین شرکتهای حرمی بالای ۵ میلیون پول میگیرن هربار ۵ تومن میگیرن فقط ضرر میدن بمردم کاری شبیه ویزیتور ...

ازازشرکت هانمخام توضیح بدی گلم اونارو کامل میدم اخرحرفاتو درمورد پول اینا

😂😂😂به ننه جونش رو زده گفته ندارم.گفتم چطور همه جا واسش هستی الان دم سختی نداره.منک نمیتونم جیغ دا ...

همین دیگه ننه جونشون فقط واسه حمالی پسراشونو میخوان ولی من انقدر کولی بازی دراوردم تا پس داد 

گناه من سادگی بود .
بگو بره ازخانوادش بگیره اسوپاسه بهش کمک کنی بدتر راحت طلبش میکنی بذا برا پول سختی بکشه قدرشو بدونه

ب پدرو مادرش رو زده پیامک هاشونو دیدم گفتن نداریم..من روم سیاهه میگم بره حرفه ایی یاد بگیره تا ازاین وضع دربیام

ازازشرکت هانمخام توضیح بدی گلم اونارو کامل میدم اخرحرفاتو درمورد پول اینا

ببین من مثلا میگم رفتم بدوستم رو زدم کلی خواهش کردم گف بهم رسید یا سفته بدین پول میدم 

یا بگو گف من فقط سفته قبول میکنم طرف حسابمم شوهرته 

بشوهرت بگو بادوستتم هماهنگ باش یا باخواهرت یا مادرت 

بعدا ازش رسید بگیر 

بگو خواهرم پول میده اما درعوض سفته نیخواد ازت

قبلش هم باخواهرت هماهنگ کن بعدا بده

بگو بره ازخانوادش بگیره اسوپاسه بهش کمک کنی بدتر راحت طلبش میکنی بذا برا پول سختی بکشه قدرشو بدونه

میگه برو دوتا النگوتو بفروش.

میگم اگربازم پول لازم  شد ک من النگوهامو درنیارم  بازم میگه بروبفروش ولی دست دوستم باشه دیگه نمیگه برو بفروش میدونه گرو گذاشتم