2777
2789
عنوان

تزریق آمپول کورتون ب بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 7902 بازدید | 76 پست
من گفتم طبیعی میخوام اشتباهم همین بود بیشتر، دیگه خیلی طبیعی شده🤭سرش نمیدونم ورمه یا دیگه همینجوره، ...

ورم نوک بینی خیلی دیرتر میره نگران نباش خوب میشه کورتن هم من 5بار زدم

ورم نوک بینی خیلی دیرتر میره نگران نباش خوب میشه کورتن هم من 5بار زدم

تاثیر داشت؟

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله، من تقریبا۵غروب ب بعد کوچیک میشه تا ۱۰شب😅

چرا اینطوریه میشه من صب ک بیدار میشم انقد از بینیم بد میاد ورم میکنه😂 بعضی وقتا چسب میزنم الان چسب زدم 😄

💜🤎به آرزوهایم قول رسیدن دادم🤎💜
اها نمیشناسم من تهرانم ولی نگران نباش ورم میره یه خورده طول میکشه 

ممنون از وقتی ک گذاشتی🙏❤

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴
چرا اینطوریه میشه من صب ک بیدار میشم انقد از بینیم بد میاد ورم میکنه😂 بعضی وقتا چسب میزنم الان چسب ...

من۳ماه چسب زدم، میگن تا وقتی ک چسب بزنی این ورمو هی داری، بالاخره باید چسبو برداری ک این ورم کمتر وکمتر شه

من۳ماه چسب زدم، میگن تا وقتی ک چسب بزنی این ورمو هی داری، بالاخره باید چسبو برداری ک این ورم کمتر وک ...

خب وقتی چسب میزنم خیلی اون تیکه ورمش میره خیلی خوب میشه 😄

ب نظر شما حالا من بعضی وقتا چسب میزنم اشکال نداره؟ 

چندوقته عمل کردی؟ دکترت گفت چندماه چسب بزن؟

من  پوست بینی ضخیم بود گفتن راکوتان خوبه تازه اونم خریدم خوردم

حالا منم رفتم کورتن تزریق کنم دکترم گفت پوستت ضخیمه بیشتر ب این خاطره

حالا منم رفتم کورتن تزریق کنم دکترم گفت پوستت ضخیمه بیشتر ب این خاطره

اره بخاطر همین پوست ضخیمه من چنتا دکتر ک رفتم گف ممکنه اون چیزی ک بخای نشه چون پوستت ضخیمه هرچی ظرفت هم کار کنیم خیلی خیلی مشخص نمیشه اینم شانس ماس

من یکسال و هشت ماه هس چهار ماه هم چسب زدم بعدش فقط شبا میزدم

وای چ خبره دیگه!؟ من دکترم گفت ۳ماه بزن ۳ماه زدم، ببین دکتر ادم اگه ۱درصد احتمال بده با بیشتر چسب زدن کار خودش بهتر میشه خب میگه ۱سال بزن وقتی میگه۳ماه قطعا کافیه، بعد اینکه ادم وقتی چسبو کامل برمیداره تا ۲،۳ماه ورمش زیاده خب شما وفتی هی چسب میزنی اون لحظه خوب میشه اما باز ورش داری هی ورم میکنه