سلام، پارسال شهریور بینیمو عمل کردم، نوکش هنوز ورم داره بعضیا گفتن پیش دکترت برو شاید کورتون تزریق کرد وزودتر خوب شد، ۲روز پیش رفتم تزریق کرد اما هنوز اونجوریه خودش ک گفت ۲ماهی طول میکشه تاثیرشو ببینی، خواستم ببینم کسی تجربشو داشته؟ واقعا تاثیرداره؟ واینکه راسته میگن بینی گوشتی ممکنه تا۲سال ورم داشته باشه!؟😔
✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره درست میگی چون وقتی برمدارم چسبو انگار بعدش بیشتر میشه من اشتباه کردم طبیعی هم هس وقتی ورم میکنه ...
میدونی از چی بیشتر ناراحتم ۳سال رو مخشون کارکردم تا مجوز دادن عمل کنم بعد هی میگفتن طبیعی عمل کن طبیعی عمل کن حالا ک طبیعی شده وزیاد تغییرنکرده میان عکس بینی عروسکی نشونم میدن میگن ببین چ خوشگله😖
✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴
میدونی از چی بیشتر ناراحتم ۳سال رو مخشون کارکردم تا مجوز دادن عمل کنم بعد هی میگفتن طبیعی عمل کن طبی ...
عه وای منم ک همین طور من مامانم میترسید به هوش نیام میگفت عمل نکن 😃 بعد خواهرام گفتن طببعی بهتره من نمخاستم طبیعی بس ک اونا گفتن الانم انقد پشیمونم گوش دادم به حرفشون