2777
2789

سلام خانوما من سی و یک هفته باردارم بچم الان از بریچ دراومده احتمال داره دوباره بریچ بشه؟کسی تجربشو داشته؟من چون شوهرم بندرعباسه باید مرخصی بگیره بیاد میخوام که سزارین بشم که تاریخ مشخص داشته باشم در غیر این صورت برای طبیعی همش باید استرس داشته باشم که نکنه زایمان کنمو شوهرم نباشه

من دخترم بریچ بود تا ۳۰ هفته باز برگشت دوباره از ۳۴ هفته بریچ شد تا ۳۷ هفته دکتر گفت محاله دیگه برگرده تاریخ سز داد اما  دوباره برگشت 😬😬😬😬 و اینگونه بود که طبیعی زایمان کردم در اوج ناباوری😂😂

نه مُردم از دوریت   نه زندگی کردم ....                                              آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ؛ اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه وروجکی بوده بچه تو دیگه🤣

خیلی یعنی همه مونو سرکار گذاشته بود الانم همچنان در همین حالته 🤣🤣

نه مُردم از دوریت   نه زندگی کردم ....                                              آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ؛ اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم 💔
واااای😑😑😑😑

اگه تا ۳۷ هفته بریچ بمونه دیگه تمومه ۳۸ هفته سز میکنن 

وروجکو چند هفته طبیعی زایمان کردین؟!

۳۸ هفته و ۵ روز البته مشکل پیش اومد برام با آمپول فشار زایمان کردم وگرنه جا داشت تا ۴۰ هفته ولی دکترم ختم بارداری داد 

خدا حفظش کنه براتون .از همون اول اخطار داده حواستون به شیطونی هاش باشه آمادگی داشته باشین😂

آره بخدا وقتی میچرخید من قشنگ میفهمیدم بس که تلاش می‌کرد لگد میزد به من ..به شوهرم میگفتم داره میچرخه بدبخت شدیم ..اصلا شیطونی بود برای خودش 

وای خدا بکنه😑از طبیعی نمیترسم از این میترسم زایمان کنم شوهرم پیشم نباشه☹️

آره واقعا اینکه هر لحظه منتظر باشی یکم سخته ولی خب نگران نباش معمولا همون تاریخی که میدن یکی دو روز اینطرف اونطرف تره

آره بخدا وقتی میچرخید من قشنگ میفهمیدم بس که تلاش می‌کرد لگد میزد به من ..به شوهرم میگفتم داره میچرخ ...

برای منم تو این هفته که گذشت حس میکردم کشو قوس شدیدی داره به خودش میده چون همزمان هم سرش رو حس میکردم هم پاهاشو

خدا براتون نگهش داره❤️چه مشکلی؟!

ممنون گلم همچین نی نی شما رو ...‌ از ۳۶ هفته رشدش متوقف شد و ناف خونرسانی نمیکرد ضربان قلبش افت کرده بود دکتر سریع ختم بارداری داد