بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یکی از نزدیکام پیششون عمل کرده ایشون سابقه ده سال جراحی موفق در حوزه عمل های زیبایی و چاقی دارن دارای بیش از 7000 عمل موفق هستند متخصص جراحی لاغری و زیبایی و دارای بیشترین آمار رضایت مراجعین و با تیم بسیار حرفه ای در بیمارستان فوق تخصصی عمل میکنن و نکته مثبت دیگه اینکه با همه بیمه ها قرار داد دارن که در هزینه ها بسیار کمک میکنه آدرس: تهران، سعادت آباد،خیابان سرو، خیابان رضایی بخشایش، کوچه بهار پنجم، پلاک20/6، طبقه دوم، واحد6 https://www.jarahisleeve.com/ ۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰۳ این پیج اینستاشون هم شماره هم نمونه کاراشون داخلش
من خودم عمل اسلیو معده انجام دادم پبش دکتر محمدجواد باقری تو کرج. من خودم تهران زندگی می کنم ولی با تعریف دوستا و آشناها تصمیم گرفتم برای مشاوره به ایشون مراجعه کنم و بعدش پیش ایشون عمل اسلیو معده انجام دادم. خیلی راضی هستم از عملم و مشکلی برام پیش نیومد.