2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم بچشو اورد گذاشت برا

| مشاهده متن کامل بحث + 3078 بازدید | 174 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم به بار جو گیر شدم رفتم دختر ابجیمو آوردم یکم باهاش بازی کنم  یه روز پیشم بود شوهرم بچه دوست ...

وای اینم نمیزاره مابخوابیم دلمم نمیادبهش چیزی بگم شوهرمم گفت اخر فردا میبرمش

۸سالشه؟!کوچیک نیس که دیگه.. برا اینکه بخاد بهونه خونه مردم یا وسط خوابیدن رو بگیره.. بد عادتش کردن ...

مادرش هرروز میاداینجاسرمیزنه بهش التماسش میکنه گریه میکنه بچه نمیره بعدشم خونه ی خودشون تواتاق خودش میخوابه اینجااومده میگه تاجفت تونخوابم زندایی خوابم نمیبره میترسم منم شوهرم بدش میادجام جداباشه ازش مجبورم وسطمون میخوابه

به خواهرشوهرت بگو دعوتتون کنه خونش باهم برید بعد با اینکه دوست ندارم به بچه ها دروغ بگی ولی به بهانه ...

شوهرم گفت دیگه ولش کن فردامیبرمش توام یکم استراحت کن خسته شدی

وا حوصله داريا محلش مبدي لحاف بكش روت بگير بخواب ليلي به لالاش ميذاري كه لنگر انداخته

دلم نمیادمیگم یوقت بچه گریه کنه یادلش بشکنه براهمین دارم اینجوری اذیت میشم

من جای تو عصبی شدم خودتو بزن به مریضی بگو کرونا دارم بزار بره خونشون بچه ی مردم نرفت یه سیاستی پیدا ...

من بیشترعصبیم ولی خب نمیشه دروغ بگم کروناچون رشته اماباشوهرم حرف زدم گفت فردامیبرمش توام خیلی خسته واذیت شدی

پس واقعا سنت کمه واسه بچه دار شدن اذیتش کن تا بره😂😂

دلم نمیاداذیتش کنم😂

مجبورم دست بکارشم واسه سرکاراقا بچه بیارم که من واینجوراسیرنکنه بابچه هامردم🤣🙁