2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم بچشو اورد گذاشت برا

| مشاهده متن کامل بحث + 3078 بازدید | 174 پست
اگ پات میخورد ب جایی یا زمین میخوردی بابات هم مامانتو دعوا میکرد همه خاله هاتو بچه باید پیش مادرش با ...

بابام همچین ادمی نیست

و منم خیلی بچه نبودم حداقل ۸سالم بود

اونا همین الانم که بزرگ تر شدم حتی مپو بیرون از خونه شون نمیبرن که  بلایی سرم نیاد مامانم بریزه سرشون😂😂😊😊

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
اگر من جای خواهرشوهرت بودم شوهرم تا حالا منو کشته بود حتی یک ساعتم قبول نمیکنه تنها بچه مو بزارم خو ...

شوهر خواهرشوهرم میشه پسرعمو شوهرم واین که ایناکلا خانواده اشون بچه دوستن وخیالشون ازاینجاراحته چون میدونن شوهرم بچه دوسته وخیلی این ودوس داره ومراقبشه حتی نمیزاره خواهرشوهرم بهش بگه تو میگه بچه اس چیکاربچه داری مگه میفهمه بچه چیزی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون شوهرش ازقبل پسرعموش بوده کلا ایناخانوادگی راحتن وباهم هیچ مشکلی ندارن وقتی بدبختاپدرومادرمیان ال ...

محصول ازدواج فامیلی که شده این صد بار گفتن با فامیل وصلت نکنید یه منگلی میشه مثل این بچه

خدای تمام قشنگی ها ازت میخام بهم یه بچه سالم و صالح عطا کنی اصلا میدونی چیه خدا جونم راستشو بگم اولش بهمون کمک کن خونه بخریم بعد بهم۴تا بچه بده دیگه چیزی نمیخام راضیم همه بگید آمین میخام به ارزوهام برسم اخه🌹😀
بچه ما اين سنه بين منم شوهرم نبمتونه بخوابه

والا

دختر منم اجازه نداره تو اتاقمون بخوابه

به بچه ظاهرا حد و حدودش رو یاد ندادن

میشه برا شادی روح پدرم و حاجت دلم صلوات بفرستید خیلی نیازمند دعاهاتون هستم😔
چرا همچین میگین😐منم چند روز تا به هفته میرفتم خونه خاله هام میمون دم اونحا خیلی منو‌دوست دارن  ...

نه بحث بیخیالی مادرنیست اتفاقا من خواهرشوهرمو خیلی دوس دارم وباهم خوبیم خیلی روبچش حساسه حساب کن حتی نزاشته یک هفته خونه پدرومادرخودش بمونن ولی اینجاگذاشت چون ناراحتی بچشو دوست نداره ومیدونه شوهرم چقدر بچه دوسته ومراقبشه

چون شوهرش ازقبل پسرعموش بوده کلا ایناخانوادگی راحتن وباهم هیچ مشکلی ندارن وقتی بدبختاپدرومادرمیان ال ...

کوچیکم نیست ک بزرگه باید با بچه صحبت کنی بهس بگی بچه ها همیشه باید پیش ماماناشون باشن و متقاعدش کنی بره بعد زنگ بزنی خواهرشوهرت بگی 

خواهرزاده منم خیلی وابستم بود ب من میگفت اول تورو دوس دارم بعد مامانمو بعد بابام منم باهاش حرف زدم  حتی شوهر منو بیشتر از مامانم دوست داشت 

انقد باهاش حرف زدم الان میگه اول خدا بعد مامان بعد بابا بعد خاله  لج میکرد گریه میکرد دنبال من نمیبردمش با خودم حتی باهم جایی رفتنی نمیاوردم تو ماشین خودمون میگفتم ب ابجیم خب بچست دیگ خدا نکرده دماغش خون اومد جواب پدرشو چی بدم  ناراحتی هم نداره حرف حسابه  البته ک منم عاشق خواهر زادمم اما اینجوری براخودش بهتره

😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده 
چون مامانش هرروز داره میادمیبینه بچه و خود بچه زار زار گریه که نمیام وشوهرمم میگه بچه ازبس گریه کرد ...

با بچه غیر مستقیم صحبت کن که موقعی که مامانش اومد بره

مثلا بگو بچه باید کنار مامانش باشه الان مامانت غصه میخوره و فلان

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
خودتو یه روز که شوهرت مثلا ناهار نبود دعوت کن خونه خاهر شوهرت و بچه و نیار یا یجور برنامه بریز اونجا ...

اره شوهرم طاقت گریه بچه ونداره🤣

اتفاقا خواهرشوهرم دراومد دیشب گفت تروخدا یکاریش کن بیادش این چه بهش خوش گذشته🤣

چند سالشه

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
دقیقا همون وسط میخوابه سمت راستش من سمت چپش شوهرم🤣😑😭

فردا روزی خار تو پاش بره همه صاحبش میشن کلی باید حرف بشنوی

میشه برا شادی روح پدرم و حاجت دلم صلوات بفرستید خیلی نیازمند دعاهاتون هستم😔
چند سالته؟بعدشم مادر از بچش خسته نمیشه این چون دختزت نیس اینطوری میگی😘

من ۱۸سالمه شوهرم ۲۶ همش ۱۰سال بزرگ ترازاین بچه ام 🙁

وای باورت نمیشه شب تاصبح بایدبیدارباشم چون خوابش نمیبره براش کارتون بزارم براش خوراکی بیارم غذاشو بدم همه کارشوکنم

ی بار وقتی خواهرشوهر آخر شب زنگ زد ی لباس نسبتا باز بپوش خودش فردا میاد میبرمش 😂

دیگه اونوقت خواهرشوهر که هیچ کی جلوشوهرمو بگیره اون لحظه وقتی لباس بازوپوشیدموزشته جلوبچه نمیشه کاری کرد فعلا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣