2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم بچشو اورد گذاشت برا

| مشاهده متن کامل بحث + 3078 بازدید | 174 پست
خواهر شوهر یا برادرشوهر دیگه ای نداری بعضی وقتا هم بره خونه اونا 

دارم ولی مجردن هنوز ازدواج نکردن بچه ام نیستن ۲۰ساله و۲۰وخورده این اما خب چون شوهرم عاشقققق بچس لی لی به لالا بچه هامیزاره وهرچی الان میخوادبراش میخره میبرش پارک  باماشین تابش میده همش و..... بند کرده به اینجا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزا تاساعت ۲یا۳ خوابه که دیگه خودم بیدارش میکنم میگم ضعف نکنه یچی پاشه بخوره دوباره که خورد میخوابه

چقد مهربونی 😍😍😍

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
اخه واقعا درست نیست دختر ۸ ساله بیاد رو تخت دایی و زن دایی و وسطشون بخوابه با شوهرت حرف بزن

باشوهرم والا حرف زدم میگه ببرش تواتاق دیگه پیشش بخواب خوابش که برد بزارهمونجابخوابه خودت بیا توی اتاق خودمون بخواب یا تو جفت من بخواب اون وبزار اون سمت چون عادت داره شبا بادستوپاهاش ودورم میندازه وبغل کنه🤣

ولی خب بچه ی خونه خودشون تواتاق خودش میخوابه اینجا میگه میترسم😑😑😑😑😐😭😭😭

روزا تاساعت ۲یا۳ خوابه که دیگه خودم بیدارش میکنم میگم ضعف نکنه یچی پاشه بخوره دوباره که خورد میخوابه

خب چرا بیدارش نمیکنی صبح زود 

من خونه مامانم بودم خواهر زادم نمیخوابید ابجیم خسته شده بود ساعت ۷صبح ب زور بیدارش کردم گفتگ بذار شب بخوابه  سر سفره هی چرت میزد نمیذاشتم بخابه

😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده 

با شوهرت فامیل هستین ؟

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
چقد مهربونی 😍😍😍

مرسی عزیزدلم مهربونی از خودته😍💋❤

خودم ۱۸سالمه ولی دارم برا این همه کارمیکنم🤣🤣🤣میبرمش باخودم حمامش میدم غذاشو میدم میوه اشو میدم خوراکی شوهرم میخره براش همه کار کارتون و... وابسته من وشوهرم شده

باشوهرم والا حرف زدم میگه ببرش تواتاق دیگه پیشش بخواب خوابش که برد بزارهمونجابخوابه خودت بیا توی اتا ...

اون ک تا صبح نگهبانی میده اتاق دیگ چی نمیگه😁😁😁

چقد مادرش بیخیاله من پسرم شب تو خونه خودمون کنارم نخوابه اصلا خوابم نمیبره . روزاهم خونه بابام بره چ ...

مادرش بیخیال نیست بچه وابسته ماشده هرکاریش میکنه میادهرروز اینجادنبالش گریه وزاری نمیره حتی به خودمم مادرش میگه تروخدایکاری کن بیادحرف ماروکه گوش نمیده

مرسی عزیزدلم مهربونی از خودته😍💋❤ خودم ۱۸سالمه ولی دارم برا این همه کارمیکنم🤣🤣🤣میبرمش باخودم حم ...

خیلی خیلی مهربونی 😍😍😍😍😘😘😘😘😘

بچه خواهرشوهرت جذب محبتت شده 

اون ک تا صبح نگهبانی میده اتاق دیگ چی نمیگه😁😁😁

دقیقا همینو گفتم گفت برام بچه بیار منم قهرکردم باهاش که توبفکرمن نیستی اومد هی قربون صدقم رفت وشوخی وخنده منت کشی بقول خودش تااخراشتی کردم ولی بچه که نرفت الانم خودش عین خیالش نیست چون من فردا پریودیم تمام میشه وگرنه طاقت نمیاورد😐😐😐😐😐😐

خیلی خیلی مهربونی 😍😍😍😍😘😘😘😘😘 بچه خواهرشوهرت جذب محبتت شده 

مرسی قربونت برم من

هعی چیکارش کنم فعلا که موندگار شده بقول کاربرا بایدبرم توکاربچه دارشدن حامله شم🤣

دقیقا همینو گفتم گفت برام بچه بیار منم قهرکردم باهاش که توبفکرمن نیستی اومد هی قربون صدقم رفت وشوخی ...

پ بذار تا خودش دادش دربیاد