2777
2789
عنوان

دیشب سی چهل تا قرص استامینوفن خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 23 پست

فکر کردی با ۳۰_۴۰ تا استامینوفن راحت به زندگیت پایان میدی؟ قرصای قویتر از اینم ۲۰۰ تاشونم بخوری نمیمیری فقط روی مغز تاثیر میذاره و معلول ذهنی میکنه آدم رو در واقع میشه همون زندگی نباتی که پوشکشون میکنن و معلوم نیس تو این دنیان یا اون دنیا  برا ترسوندن نمیگما من خودم با چشمام دیدم کسی که در اثر تاثیر قرص روی مغزش الان چند ساله رو تخته و پوشک میشه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
با یه داروی دیگه ترکیبش کردم ضد همن ترکیبش کشنده سیه درصد هم احتمال زنده بودن وجود نداشت اینکه برگشت ...

یه بنده خدا تو همین سایت ۳۰۰تا قرص اعصاب و روانو کوفت و زهرمار خورد نمرد بعد شما با استامینوفن میخواستی بمیری

آواکادو سایت🥑                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بنده خدا تو همین سایت ۳۰۰تا قرص اعصاب و روانو کوفت و زهرمار خورد نمرد بعد شما با استامینوفن میخوا ...

هر قرصی یه ضدی داره ضدشو باهاش بخوری حتی 

یدونه تمومه 

من ۳۰ تا خوردم

مرگ در قاموس ماه از بی وفایی بهتر است.                         در قفس با دوست مردن از رهایی بهتر است.                      عشق فرهاد دنیا را گرفت ای پادشاه.                                     دل به دست آوردن.                                                         به خدا که دل به دست آوردن                                       از کشور گشایی بهتر است      

عزیزدلم زنگ بزن اورژانس 

برو لطفا

بخدا که هیچی ارزش خودکشی و عذاب نداره

از سر راحتی و خوشی  بهت این حرفو نمیزنما

دلم الان داره از سر غصه یه مسئله بزرگ میترکه🥺

اما بازم میگم هیچ چیزی ارزش اینکارو نداره قشنگم