2777
2789

برا مصاحبه معلمی دبستان گفتن بیا  منم رفتم سوالات رو جواب دادم اما چون سابقه تدریس نداشتم و تا حالا با بچه سروکله نزده بودم .....

گفتن یکم جلوی ما تدریس کن تا ببینیم منم تا حالا مخاطب کودک نداشتم  گفتم تا حالا مخاطبم بزرگسال بوده و هیچی عملی براشون تدریس نکردم 

حالا بنظرتون بهم زنگ میزنن یعنی قبول میشم 

از خودم بدم میاد از وقتی اومدم خونه زبونم باز شده همش دارم تو ذهنم به بچها درس میدم 😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😒😒😒😒😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

کار نداره که مبگفتی سلام بچه های کلم خوبید .بچه ها امروز میخوام باهاتون در س ریاضی فصل گذشته رو مرور کنم بعد اگر وقت اضافه اومد درس جدید بدم خب بچه ها اگر مشکلی از درس گذشته دارین بگین جمع منها تا کار کنیم با هم......

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  

نه بابا تدریس نکردم انگار همه چیز از ذهنم پرید تو دهنمو گل کرده بودن از خودم بدم میاد حالا از وقتی پاک رسیده خونه یه عالمه ایده برا تدریس و یه عالمه نقش بازی میکنم که مثلاً من معلم بچه ام واااای اعصابم خورد 

کار نداره که مبگفتی سلام بچه های کلم خوبید .بچه ها امروز میخوام باهاتون در س ریاضی فصل گذشته رو مرور ...

خخخخخخ 

آخه بمن هیچ کتاب و چیزی ندادن. و گفتن از ذهنت یه چیزی درس بده اینقدر هم عجله داشتند 

البته اینا همه بهانه است کسی که عرزه داره گلیم خودشو از آب می‌کشه بیرون