2777
2789

همیشه اینکارو میکنه. من اصلا به روی خودم نمیارم.

یا به عمد میکنه که من ناراحت بشم، پس به رو خودم نمیارم.

یا واقعا اونو بیشتر دوست داه، پس حس واقعیش هست و نمیشه کاری کرد. پس بازم به رو خودم نمیارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یدونه پسر هست شوهر من و همیشه فرق بوده بین بچه من و بچه های خواهر شوهرم. سه ماهه دخترمو ندیدن اصلا م ...

وقتی این رفتارارو میبینم خیلی ناراحت میشم

نمیدونم بهشون بگییم یا نه

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

همیشه اینکارو میکنه. من اصلا به روی خودم نمیارم.یا به عمد میکنه که من ناراحت بشم، پس به رو خودم نمیا ...

خیلی ناراحتم

دوست دارم بهش بگم رفتارت باعث ناراحتی و کینه میشه

یدونه پسر هست شوهر من و همیشه فرق بوده بین بچه من و بچه های خواهر شوهرم. سه ماهه دخترمو ندیدن اصلا م ...

بنظرم یه بار بهش بگو

امروز تصمیم گرفتم برم بهش بگم

چرا فرق میزاری ولی باز گفتم اینجا راهنمایی بگیرم

وقتی این رفتارارو میبینم خیلی ناراحت میشمنمیدونم بهشون بگییم یا نه

هه این که واس ما چیزی نیست اینقدر عذابمون دادند که این کارها توش گمه ده ساله اینقدر حرص خوردم فشار عصبی و زجر تحمل کردم چند وقته فهمیدم ام اس گرفتم فکر کردی عذاب وجدان گرفتند به دادمون میرسن نه بدتر خوردمون میکنن

بنظرم یه بار بهش بگوامروز تصمیم گرفتم برم بهش بگمچرا فرق میزاری ولی باز گفتم اینجا راهنمایی بگیرم

واقعا فکر کردی نگفتیم؟؟؟؟ هزار بار . همیشه دعوا و جنگ. چه فرقی کرده؟ هیچی

من کمتر میرفتم. کلا خیلی محترمانه کمتر میرم

نه میدونی مثلا میاد خونه ما شروع میکنه از اون پیش دختر من تعریف کردن

یا ما میریم هی از کارای اون میگه

میخوام برم بگم یه عمر اون عروستو بیشتر دوست داشتی دیگه نمیخوام این بلا سر دخترم بیاد کاری نکن کلا قطع رابطه کنیم ولی بعد میترسم پشیمون بشم

واقعا فکر کردی نگفتیم؟؟؟؟ هزار بار . همیشه دعوا و جنگ. چه فرقی کرده؟ هیچی

ای بابا

میدونی من و دخترم اصلا اهل ناز و عشوه نیستیم ولی دختر اون اینقد با مادرش ادا دارن

هه این که واس ما چیزی نیست اینقدر عذابمون دادند که این کارها توش گمه ده ساله اینقدر حرص خوردم فشار ع ...

وای تو رو خدا زیاد حرص نخور

بدتر میشی

وای تو رو خدا زیاد حرص نخوربدتر میشی

گفتم که اینقدر زجر و بدی دیدم که اینا توش گمه تازه دخترم که بدنیا اومد چون دختر بود نیومدن دیدنش ولی پسر های خواهر شوهرم اونا همه کار براشون کردند چون پسرن. چی بگم بیخیال

گفتم که اینقدر زجر و بدی دیدم که اینا توش گمه تازه دخترم که بدنیا اومد چون دختر بود نیومدن دیدنش ولی ...

خدا بهت سلامتی بده

ببین وقتی میبینی اونا اهمیت نمیدن اول بفکر خودت باش بعد دخترت

فکر کن تو نباشی کسی بفکر دخترت هست یا نه

من از وقتی دیدم فرق میزارن بیشتر ب دخترم رسیدم