2777
2789
عنوان

معیار ازدواج👰

5316 بازدید | 62 پست

سلام سلام 

من میخواستم یه نظرسنجی کنم از خانمایی که ازدواج کردن و سر خونه زندگیشون هستن❤

سوالم اینکه اگه الان برگردین به زمان مجردی معیارهای ازدواجتون چیه؟؟

تغییری در معیارهام نمیدم، راضی هستم ازشون

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معیارام در طول زمان عوض نشده . تقریبا ۱۱ ساله ازدواج کردم . اخلاق خوب ، ایمان ، خانواده خوب ، تحصیلات بالا ، هوش و با عرضه بودن .

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

تغییری در معیارهام نمیدم، راضی هستم ازشون

امضاتون چه خوبه😁

شاعرش کیه؟

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

من مجردم معیارامو میگم

۱.قیافع و اخلاق خوب 

۲.خانواده خوب 

۳.پول😍

۴.کاری باشه از ادمای تنبل بدم میاد خیلی

۵.خسیس اصلااا نباشه اصلاا

۶.حداقل ماشین داشته باشه اگ خونه نداره البته خونه داشته باشه چه بهترررر

۷.دهن بین و بد دهن نباشع  ب هیچ عنوان

بقیش حل شدنیه برام اینا اگ نداره نیاد

توقعاتم واقعا کمه 

ی صلوات برای سلامتی منو خانوادم  بفرست قربون محبتت❤🧡💛💚💙💜🤎🤍
امضاتون چه خوبه😁 شاعرش کیه؟

شعر از فریدون مشیری هست و البته طولانی تر از چیزی که در امضا نوشتم🥰

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست