2777
2789
عنوان

کیا عروس هلندی دارن؟!

205 بازدید | 32 پست

مال من امروز مریض شده بالا میاره.

چیکار کنم دوستان؟

هَمرهِ موج میـ شَوَم راهیِ اوج میـ شَوَم ^^                                دختر  باهوش و عاشق درس و کتاب :)  INTP ♡    

عروس خوب باشه   حالا اهل هرجا باشه مشکلی نداره

عروس ما از روستاس

کاربر آقا ........ اینجا جاییه برای  حل مشکل   ولی تا مشکلتو   میگی   بجای راهنمایی  کردن صد تا دیگه مشکل برات درست میکنند

من هشت تا بزرگ کردم

چندماهشه؟ خوراکش چی بوده؟ جنسیت؟

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هشت تا بزرگ کردم چندماهشه؟ خوراکش چی بوده؟ جنسیت؟

دوس داشتی پیج منو فالو کن کلی مطلب دارم درمورد عروس ها @parande.amozesh 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

برای من پسره 

امروز اصلن اشتها نداره و بیحاله

هَمرهِ موج میـ شَوَم راهیِ اوج میـ شَوَم ^^                                دختر  باهوش و عاشق درس و کتاب :)  INTP ♡    
برای من پسره  امروز اصلن اشتها نداره و بیحاله

عزیزم سرلاکی هست؟ 

گرما زده نشده؟ 

عروس هلندی دیر به دادش برسی تلف میشه خدایی نکرده.. 

عروس خوب باشه   حالا اهل هرجا باشه مشکلی نداره عروس ما از روستاس

😂😂

قیمت جوجش چنده 

چه رنگی؟ الان که کلا فصل جوجه نیست چون هوا گرمه اکثرا یا جوجه ندارن یا برای خودشون بر میدارن این فصل زو.. ولی درمل الان ارزون شده از 500 هست سیامون تا یک و دویست آلبینو... حالا دیگه وایت فیس دوکت و یا لوتینو دوکت ها گرون ترن

عزیزم سرلاکی هست؟  گرما زده نشده؟  عروس هلندی دیر به دادش برسی تلف میشه خدایی نکرده..&nb ...

وااای نگو توروخدا :(

چه رنگی؟ الان که کلا فصل جوجه نیست چون هوا گرمه اکثرا یا جوجه ندارن یا برای خودشون بر میدارن این فصل ...

واو چه گرون

خیلی دوسشون دارم

نگهداریش سخته؟

من تا حالا پرنده ای نداشتم از پسش برمیام؟

دوس دارم باهام جور بشه کلی چیزمیز بهش یاد بدم😍

در خـواسـت دوســتـــی مـیپـذیـرم 😛
همین الان درمانش کنی خوب میشه الان زود فهمیدی دیگه...  چند ماهه هست؟

7 ماهه