ای عشق... از آتش اصل و نسب داری از تیره ی دودی از دودمان باد آب از تو طوفان شد خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
🍀تا در طلب گوهر کانی؛کانی _تادر هوس لقمه نانی؛ نانی این نکته رمز اگر بدانی؛ دانی _آن چیز که در جستن آنی ؛آنی (مولانا) 🌹🌷🍃 شاید شیطان هم عاشقه حوا بود که به آدم سجده نکرد🍀
نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋ چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده میماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤
وقتی من داشتم واسه اهدافم تلاش میکردم تو درحال تلاش برای تبدیل دوس پسرت ب شوهرت بودی! مگه میشه خدارو قبول داشت اما دینشو قبول نداشت؟بدبخت تر از من کسیه که نیمه ی گمشدش منم/: تمام کسانی که از من فاصله گرفتن روزی پشیمون شدن البته نه از دوریِ من، از این که چرا زودتر این کارو نکردنتمام این قاشقایی که بهتون میچسبه روح سرگردان مرحوم قاشقچیه/=😔🌱 میزان دین هرکس به اندازه عقل و منطقشه چون هرچیو با عقل و منطق جور دربیاد قبول میکنه♡ انقدی واسه عشق احترام قائل هستم که نرم تو خیابونا یا فضای مجازی دنبالش بگردم:)♡