خواب دیدم که یعنی منو شوهرم تو بیمارستانیم .دوتامون حالمون خوب بود اما شوهرم میخواست که بره پیش یه دکتر . بعد که رفتیم پیش دکتر دیدیم یه دکتر دیگه هم اونجاست که شوهرم ازش خوشش نمیاد و با اعصاب خورد درومدیم از اتاقش . بعدیهو برگشتم دیدم شوهرم نیست . شروع کردم دنبالش گشتن . یهو رفتم تو یه اتاق که انگار سوپر مارکتی بود یه بسته شیرینی از قبل تو دستم بود یه بسته هم فروشندهه بهم داد . بعد اصرار داشت که اون بسته ی قبلی هم پولش رو ازم بگیره که بهش با بحث میگفتم اونو از قبل داشتم . یهو دیدم یکی یه البوم باز کرده کنارمه داره عکسای بچه ها رو نشونم میدم . یه عکس نشونم داد گفت این عکس بچگیای داداشته ! برگشتم توی راهرو دیدم یه مرده داره یه پارچ اب میخوره که پارچ اب میفته ازش و اب ها میریزن . یهو یاد شوهرم افتادم که نیستش شروع کردم دنبالش گشتن . رفتم تو حیاط . یهو چند نفر دورم رو گرفتن خواستم فرار کنم که بلندم کردن و میخواستن منو بدزدن . صورتاشون هم معلوم نبود..
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستیداَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه
بعد از ظهر هم تاپیک زدم . وقتایی که خونه پدرشوهرم هستیم و تنها تو اتاق مجردی شوهرم میخوابم خواب اشفته میبینم توی اکثرشون هم میدونم که دارم خواب میبینم و معمولا خوابم از اونجایی که خوابم رفته شروع میشه . یعنی تازه از خواب بیدار میشم
عزیزم همش از اعصاب و درگیری ذهن و روح و جسم منم از این خوابا انقدر میبینم نصف عمرم و خواب دیدم یا دندونام افتاده و داره میفته نصف باقی عمرمم همیشه خواب میبینم دارم لباس میپوشم برم جایی بهو میبینم لباسارو اشتباهی پوشیدم و در اخرم هیچی تنم نیست و کفشام پام نیست و.....
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
خوابت شبیه فیلم سینمایی بود ... صحنه های مختلف و عجیب و بی ربط
میلیاردها انسان در جهان متولد شده اند ولی هیچ یک اثر انگشت مشابه ندارند.. " اثر انگشت تو امضای خداوند است "که اتفاقی به دنیا نیامده ای و دعوت شده ای ..تو منحصر به فردی ، مشابه یا بدل نداری .تو اصل اصل هستی و تکرار نشدنی ..وقتی منتخب بودن ومنحصر به فرد بودنت را یاد آوری کنی ،دیگر خودت را با هیچ کس مقایسه نمیکنی و احساس حقارت یا برتری که حاصل مقایسه کردن است از وجود تو محو خواهد شد ..
اشفته است .این خوابای سریالی که حول یه موضوع نمیچرخه معمولا اتفاق افتادن تعبیرش ضعیفه
فرض کن من ادعا کنم تو.خونمون یه اژدهای بزرگ دارم و تو بگی اژدها افسانه است و وجود نداره.آیا درسته من بهت بگم ثابت کن نیست؟نه..من که ادعای وجودش رو دارم باید ثابت کنم اژدها تو خونمون هست :))...
منم اکثرن خواب میبینم یعنی تازه از خواب بیدار میشم و توی خونه ی پدر شوهرم میدوم ... یا خونشون پر از دوده ... یا وسایلشون عوض شده و میدونم که دارم خواب میبینم و از این میترسم