2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 71 پست
من دوست دارم هم پرستارن هم بهداشت ولی میگن کاش میرفتیم فرهنگیان کارشون خیلی سبکه کل تابستونو عید بی ...

آره ولی من از طریق فرهنگیان نمیتونم برم، مجاز شدم، ترازم 7200 شد ولی مشکل اینجاس که به مصاحبه دعوت میشم یا نه، از یه طرفم میگم حقوق پرستار بهتره، از اون طرف هم میگم اگه فرهنگیان قبول شم و دبیر خصوصی زیست بشم نونم تو روغنه، ولی آوازه حذف کنکور شنیده میشه و میترسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ولی من از طریق فرهنگیان نمیتونم برم، مجاز شدم، ترازم 7200 شد ولی مشکل اینجاس که به مصاحبه دعوت م ...

کنکور حذف میشه

ولی درسا ک حذف نمیشن بلاخره باید بخونن تا معدلشون بره بالا

و درضمن حتما برای رشته های پیرا و پزشکی 

حتما ی امتحان ورودی میذارن اصن نمیشه وردارن

تاپیک های انرژی مثبت صدام کنید
اره ولی نشد اونی ک میخواستم نمیدونمم چیکار کنم رتبه ام ۴۴ هزار منطقه ۳ شده ترازم ۶۰۰۰ ب نظرت ازاد ...

نمیدونم عزیزم راستش من پونزده سالمه و اطلاعات خیلی زیادی ندارم🥺 امیدوارم رشته ای که میخوای رو بیاری بنظرم تاپیک جدا بزن کسایی که اطلاعات دارن کمکت کنن❤️ موفق باشی عزیزدلم

دبیری نه عزیزم، زیست شناسی جانوری بخونم، ارشد برم گرایش دبیری

چه کاریه خب

بهداشت عمومی‌ک بهتره

یکیو میشناسم زیست خونده بود لیسانسشو گرفت تهشم اومد دوباره کنکور داد الان اتاق عمل میخونه

نمیدونم عزیزم راستش من پونزده سالمه و اطلاعات خیلی زیادی ندارم🥺 امیدوارم رشته ای که میخوای رو بیاری ...

ممنون عزیزم توهم موفق باشی اگه هدفی داری از همین الان براش تلاش کن

راستش تاپیک زدم ولی جواب نگرفتم اکثرا اونقدری که باید اطلاعات ندارن متاسفانه

تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊