2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 71 پست
آره ولی من از طریق فرهنگیان نمیتونم برم، مجاز شدم، ترازم 7200 شد ولی مشکل اینجاس که به مصاحبه دعوت م ...

شما میدونی شهریه پرداز پرستاری پقدره؟

واینکه از چه ترمی آدم خودش میتونه کار کنه و هزینه دانشگاهشو دراره؟اصلا میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به بقیه پیراها هم فکر کن هوشبری و اتاق عمل و.... کسی میدونه من با رتبه ۴۴ هزار منطقه ۳ &nb ...

تو پیراها جذب پرستاری از همه بهتره، من قبلا خیلی به هوشبری علاقه داشتم ولی گفتن جذبش اصلا خوب نیس🥺

44 هزار منطقه 3؟🤔 من پارسال 39000 آوردم مشاور گفت پرستاری آزاد جنوب میتونی بری ولی بقیه رو نمیدونم، موفق باشی عزیزم

امیدوارم خونوادمم اینطوری فک کنن🥺 انشالله هرچی قسمتته عزیزم❤️اگه سال اول یا دومت بود باز بمون

مرسی فداتشم💕💕

من هنوز به اون مراحل نرسیدم تازه باید برم دهم اما چون خواهرم کنکوری بود قبلا 

یه نیمچه اطلاعاتی داشتم🥺❤️

زیست شناسی اگه دانشگاه فرهنگیان نیست به نظرم قیدشوبزن چون استخدامیش به اگروامامی کشه وبایدازمون استخ ...

آها ممنونم، به پرستاری علاقه دارم، دلیل اینکه آزاد شهر خودمو میزنم هم به خاطر اینه که کمک حال بابام بتونم بشم

الان میتونم ت انتخاب رشته فرهنگیانو انتخاب کنم؟امیدی به قبولیم هس؟

اگه ترازت بالای 6500 هستس حتما انتخاب کن و اولویت اول بذار، کمه ولی صفر نیس، شانست رو امتحان کن، موفق باشی دوست عزیز