2777
2789
مگه من پوست دارم؟😐😂

یه پدربزرگ داشتم خیلی بداخلاق بود یکم قربونش برم😂

بعد مثلا میگفتم سرم درد میکنه، میگفت مگه تو سر داری؟😂😂😂میگفتم وا ینی سرم قطعه؟😂😂😂

صحبت شما منو یاد اون انداخت😂💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خط و خطوط روی صورت و ناصافی اون غیر از لیزر و ساپ و میکرو .... راه طبیعی هست که ازبین ببیره ؟؟ماساژ می تونه کلاژن ساز باشه؟؟

میگویند انسان های خوب به بهشت میروند...اما من میگویم...انسان های خوب هر جا باشند انجا بهشت است :)

سلام عزیزم من از شامپو صحت تخم مرغی استفاده میکنم

موهام خشکه ریشه موهام عالین وهیچ مشکلی ندارن اما ساقه هاش خیلی خشکه،حدود۱۵سانت کوتاه کردم اما باز تا بلندشد خشک شد

جنس موهام هم چربه

چیکارکنم اخه اینقدر خشک نشه؟؟؟

من واس صورتم شبا ازتونر استفاده میکنم وبعدش هم ابرسان میزنم(درروز هم اصلا ارایش نمیکنم)

دوست دارم صورتم صاف باشه اما کمی کک ومک داره 

بنظرتون از چ سنی کرم دور چشم باید زد؟ واینکه چ مارکی خوبه؟

خدایا شکرت❤

سلام...میشه بگین چرا من رو بدنم جوش دارم؟ بیشتر قسمت بازو و ران پامه..و اینکه برای از بین بردن جای جوش چی پیشنهاد میکنین

میشه ازتون بخوام برای اینکه اتفاقای خوب تو زندگیم بیفته و معجزه بشه ...یه صلواات...بفرستین؟☺