2777
2789
سلام ببخشید من باردارم هفته ۳۳ و دورناف و زیرشکمم دچار ترکای قزمز شده میشه بگی چه پمادی استفاده کنم ...

عزیز دلم کرم سفت کننده پوست بدن و کرم مناسب ترک پوستی اون ترک های قرمز بخاطر بزرگ شدن شکمت هست نی نی کوچلولوت به دنیا بیاد جاش میمونه استرچ مارک از این دوتا استفاده کنید خیلی میتونه کمکتون کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم پوستم خیلی سفید و شفاف بشه .پوستم گندمیه روشنه .

اگه ژنتیکی باشه نمیشه کاریش کنی چون ژنیتیک رو نمیشه تعقیر داد هر انسانی باهر رنگ پوستی زیباست زیبایی فقط پوست سفید نیست تو بدون شک زیبایی

اگه ژنتیکی باشه نمیشه کاریش کنی چون ژنیتیک رو نمیشه تعقیر داد هر انسانی باهر رنگ پوستی زیباست زیبایی ...

🤣🤣🤣🤣مرسی حالا جدا از این حرفا ، باز ترجیح ام اینه پوستم شفاف شه خوب.  چیکار کنم 

🤣🤣🤣🤣مرسی حالا جدا از این حرفا ، باز ترجیح ام اینه پوستم شفاف شه خوب.  چیکار کنم

پوستت خشکه احتمالا بخاطر همون کدره آبرسان بزن با مرطوب کننده ضد آفتاب حتما استفاده کن از صابون اصلا واسه شستشو استفاده نکن از ژل شستشو استفاده کن اب زیاد مصرف کن خواب کافی حتما روبالشتیت رو دو روز یه بار بشور جلوی افتاب بنداز 

پوستت خشکه احتمالا بخاطر همون کدره آبرسان بزن با مرطوب کننده ضد آفتاب حتما استفاده کن از صابون اصلا ...

مرسی عزیزم از توضیحات کاملت آره پوستم خشکه .برای این پوست چه مارک ژلی رک پیشنهاد میکنی همین طور ضد آفتاب. فیس واش چطور

مرسی عزیزم از توضیحات کاملت آره پوستم خشکه .برای این پوست چه مارک ژلی رک پیشنهاد میکنی همین طور ضد آ ...

ضد آفتاب mnd بی رنگ اگه زیاد در معرض نور آفتابی ۵۰ درصد به بالا و ژل شستشوی پوست خشک mnd اگه امکان داره پیجمو فالو کن بیشتر کمکت میکنم و محصولات رو بهت معرفی میکنم fatemhdarai

پوستتون چربه و تا چه حد میخواید هزینه کنید 

بله پوستم چربه ، و سبزه هستم ، البته چند وقته پوستم تیره تر  شده ،  اگر تا صد خورده ایی باشه میتونم کرمو بخرم

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹