سلام ببخشید من باردارم هفته ۳۳ و دورناف و زیرشکمم دچار ترکای قزمز شده میشه بگی چه پمادی استفاده کنم ...
عزیز دلم کرم سفت کننده پوست بدن و کرم مناسب ترک پوستی اون ترک های قرمز بخاطر بزرگ شدن شکمت هست نی نی کوچلولوت به دنیا بیاد جاش میمونه استرچ مارک از این دوتا استفاده کنید خیلی میتونه کمکتون کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🤣🤣🤣🤣مرسی حالا جدا از این حرفا ، باز ترجیح ام اینه پوستم شفاف شه خوب. چیکار کنم
پوستت خشکه احتمالا بخاطر همون کدره آبرسان بزن با مرطوب کننده ضد آفتاب حتما استفاده کن از صابون اصلا واسه شستشو استفاده نکن از ژل شستشو استفاده کن اب زیاد مصرف کن خواب کافی حتما روبالشتیت رو دو روز یه بار بشور جلوی افتاب بنداز
مرسی عزیزم از توضیحات کاملت آره پوستم خشکه .برای این پوست چه مارک ژلی رک پیشنهاد میکنی همین طور ضد آ ...
ضد آفتاب mnd بی رنگ اگه زیاد در معرض نور آفتابی ۵۰ درصد به بالا و ژل شستشوی پوست خشک mnd اگه امکان داره پیجمو فالو کن بیشتر کمکت میکنم و محصولات رو بهت معرفی میکنم fatemhdarai