سلام ، میگم که شماها رسمتون راجب عیدا چجوریه برای پسر هم کادو میدید ؟ینی مثلا هر عید چیزی کادویی برای پسر خانواده دختر باید بخرن ؟یا نه فقط دختر چجوریه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزيزم معمولا واسه دختر هديه ميبرن پسر خيلي كم پيش مياد مثلا تولدي روز مردي چيزي
میدونی قضیه اینجوریه که رسم ما همینه مثل شما ولی رسم نامزدم اینجوریه که تو هر عید برا پسر کادو میدن که الان بهش برخورده که برام کاری نکردید در حالی که وضع مالیس خوبه عید برا من طلا ام نخرید خودش
رسم ما تا زمانیکه عقد هستن خانواده داماد عیدی میاره واسه عروس... بعد ازدواج خانواده عروس واسه دخترشون عیدی میارن حالا مابین کادوها چیزهایی هم واسه دامادشون میبرن
چه انتظاراتی داریدا...... اون سوسول بازیمون برای قبل گرونیه.... طفلک مادر پدرا....
نامزدم و خونوادش توقع دارن در حالی که من خودم شاغل نیستم و یه پدر به شدت خسیس دارم که حالمو بهم میزنه برا صد تومن باید هزار بار گفت و التماس کرد نمیدونم چیکار کنم