2777
2789
عنوان

میشه دوستان جواب بدید واقعا مهمه

52 بازدید | 9 پست

سلام ، میگم که شماها رسمتون راجب عیدا چجوریه برای پسر هم کادو میدید ؟ینی مثلا هر عید چیزی کادویی برای پسر خانواده دختر باید بخرن ؟یا نه فقط دختر چجوریه

تو خانواده ما که خانواده پسر و دختر به هردوشون پول میده اما نه اینکه این فقط مال دختره‌ست یا برعکس

به هردوشون‌ همزمان میدیم

اگه خواستن میدن به همدیگه یا هم با هم خرج میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزيزم معمولا واسه دختر هديه ميبرن پسر خيلي كم پيش مياد مثلا تولدي روز مردي چيزي

می‌دونی قضیه اینجوریه که رسم ما همینه مثل شما ولی رسم نامزدم اینجوریه که تو هر عید برا پسر کادو میدن که الان بهش برخورده که برام کاری نکردید در حالی که وضع مالیس خوبه عید برا من طلا ام نخرید خودش

چه انتظاراتی داریدا...... اون سوسول بازیمون برای قبل گرونیه.... طفلک مادر پدرا....

نامزدم و خونوادش توقع دارن در حالی که من خودم شاغل نیستم و یه پدر به شدت خسیس دارم که حالمو بهم میزنه برا صد تومن باید هزار بار گفت و التماس کرد نمیدونم چیکار کنم 

می‌دونی قضیه اینجوریه که رسم ما همینه مثل شما ولی رسم نامزدم اینجوریه که تو هر عید برا پسر کادو میدن ...

بگو خانواده من ب رسم خودمون ميرن جلو،اصلا زير بار نرو بخدا !بايد طلا مياورد برات 

بگو خانواده من ب رسم خودمون ميرن جلو،اصلا زير بار نرو بخدا !بايد طلا مياورد برات 

کلا طلا و اینا هیچ برام دوتا تیکه لباس خرید همش اصلا پول بهم نداده تو کل عقدمون