2777
2789

دوستان اگر کسی پیج معتبر و قابل اعتمادی میشناسه که جواب میگیره برای تبلیغ معرفی کنید تا پیجهای کسب و کار استفاده کنند😊🥰

گاهی که دلت شور میزند و اضطراب فرصت نفس کشیدن را از تو میگیرد ، آرام زمزمه کن: فاللهُ خَیرُ حافظاً و هو ارحمُ الراحمین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم به مینا بدر دوبار تبلیغ دادم خیلی راضی بودم

یه بار به من و بچم بد نبود 

دوباره شیما ادیالچی دادم اونم خوب بود

گاهی که دلت شور میزند و اضطراب فرصت نفس کشیدن را از تو میگیرد ، آرام زمزمه کن: فاللهُ خَیرُ حافظاً و هو ارحمُ الراحمین
من به چند تا پیج پیام دادم سریع جواب دادن ولی گرون چند میلیون حتی پیج فلور نظری بازیگر هم ۵ میلیون

اگر تبلیغ خوب کنند می ارزه ، من برای پیجم خیلی زحمت کشیدم دوست دارم ببینم ثمرشو

همینا که پیام دادی بهشون

مینا بدر استوری معمولی ۱۸۰۰

شیما حدود ۵۰۰

من و بچم حدود ۴۰۰

اگر تبلیغ خوب کنند می ارزه ، من برای پیجم خیلی زحمت کشیدم دوست دارم ببینم ثمرشو

والله نمیدونم نرخهاشون خیلی متفاوته ولی نمیدونم اونایی که گرونترن بازدهیشونم زیاده مثلا همین فلور نظری گفت ۵ میلیون نمیدونم نتیجه ای هم داره

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
والله نمیدونم نرخهاشون خیلی متفاوته ولی نمیدونم اونایی که گرونترن بازدهیشونم زیاده مثلا همین فلور نظ ...

پیج شما چیه ؟ چندتا فالو دارید؟