جاریم پدر بزرگش باغ دار بعد میوه زیاد دارن خانواده همسرم از اون ۲۰۰ کیلو ۳۰۰ کیلو میوه میخرن بعد همشم پز میدن اون عروسمون چیز دیگه ای پدر منم باغ دار ولی خوب محصول برا فروش ندار خیلی اعصابم خورده حقیقتا حس حسادت تمام تنم در بر گرفته شما بودید چه می کردید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جاریت هم کار خوبی نمیکنه اون همه میوه مفت میده به خونواده شوهرش
اهمیت نده
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
خونواده شوهرت پس باید از مغازه دارایی که ازشون خرید میکنن هم کلی تعریف و تمجید کنن وقتی از جاریت چون ازش خرید میکنن ازش تعریف و تمجید میکنن
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏