2777
2789

بستگی به پیشرفت بیماری و زمان تشخیص داره

الان که بیشترشون درمان میشه

پدر بزرگ من بیست سال پیش داشت پیشرفت هم کرده بود ولی دهسال بعد هم زنده بود تا هشتادوپنج سالگی

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 
بستگی به پیشرفت بیماری و زمان تشخیص داره الان که بیشترشون درمان میشه پدر بزرگ من بیست سال پیش داشت ...

به خاطر این بیماری فوت کرد؟؟

تو اون سالایی ک این مشکلو داشت چند بار عمل کرد؟چند وقت یکبار ؟

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر این بیماری فوت کرد؟؟ تو اون سالایی ک این مشکلو داشت چند بار عمل کرد؟چند وقت یکبار ؟

یکبار عمل کرد

شیمی درمانی شد

جواب کردن دکترا گفتن دوماه نمیمونه چون دیر اوردین ولی عمرش به دنیابود ده سال دیگه هم موند حالش خوب بود

یادم نمیاد بخاطر بیماری بود یا طبیعی ولی هشتادو پنج هم خوب بوده دیگه

یکبار عمل کرد شیمی درمانی شد جواب کردن دکترا گفتن دوماه نمیمونه چون دیر اوردین ولی عمرش به دنیابود ...

ممنون برای سلامتی مادرم دعا میکنی فردا میره بیمارستان بستری شه گفتن بدخیمه نمیدونم چقدر پیشرفت کرده بیماریش

ممنون برای سلامتی مادرم دعا میکنی فردا میره بیمارستان بستری شه گفتن بدخیمه نمیدونم چقدر پیشرفت کرده ...

الان نسبت به بیست سال قبل علم و جراحی هیلی پیشرفت کرده انشالله عمل موفقیت امیزی داشته باشه

به پزشکا و پرستارام بگین بهش نگن

انشالله  به خیر میگذره و خدا مادرتون رو براتون نگه میداره بخق 

مادر بزرگم😔

خوب شد لوله گذاشتن تو گلوش ولی دقیقا همون روزی که قرار بود از بیمارستان مرخص بشه فوت شد💔نمیدونم از سرطان بود یا چی.

ان شاالله مریض شما شفا بگیره به حق علی❤️

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

مادر بزرگم😔 خوب شد لوله گذاشتن تو گلوش ولی دقیقا همون روزی که قرار بود از بیمارستان مرخص بشه فوت ش ...

خدابیامرزتشون 😔

ممنون از دعای خیرت💔

بستگي به نوعش داره. جواب پاتولوژي رو ندارين؟!

گفتن بدخیمه 

یک ماه لیزر رفت 

فردا میره بیمارستان برای بستری و عمل

یک سال درد داشت غذارو ب سختی قورت مبداد ولی متاسفانه دیر رفت دکتر 

نه جوابشو ندارم شما پزشکی؟؟