2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مادرم سرطان ریه داشت بدخیم ۱ سال دووم اورد😭🥺عملی وشیمی درمانی هم شدن ولی عمرهرکسی دست خداست من برات دعا میکنم ک سایهرمادرت بالای سرت باش عزیزم چون خیلی سخت خیلی نبودمادرتوزندگی😭یاحتی مریض شدنش

والان پدرم مریض ازت میخوام براپدرم دعا کنین هرکی ک پیاممو میبینه چون تنها امیدم دیگ پدرم توروخدا از ته دلتون شفاشو از خدابخواین ک سایش بالای سرم باش

خدایا مارو ب غیر از خودت واگذارمکن🙏میشه برا سلامتی امام زمان وسلامتی خودمون صلوات بفرستین😍الهی ب امید تو نه ب امید غیر از توکه همه امید مافقط تویی❤میشه برای شفای پدرم دعاکنین ک سایش بالاسرمون باش تنهاامیدمه🙏🥺
من مادرم سرطان ریه داشت بدخیم ۱ سال دووم اورد😭🥺عملی وشیمی درمانی هم شدن ولی عمرهرکسی دست خداست من ...

خدا بهت صبر بده 😭😭😭😭😭💔💔💔💔

برای پدر عزیزت حمد میخونم خدا به حق امام زمان همه مریضارو شفا بده پدر شما و مادر منم همینطور 😔💔

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
خدا بهت صبر بده 😭😭😭😭😭💔💔💔💔 برای پدر عزیزت حمد میخونم خدا به حق امام زمان همه مریضارو شفا بد ...

ممنونم عزیزم.

مادرتو بسپار ب خدا وبعد ۱۴ معصوم روزی یه سوره بخون هدیه کن ب ۱۴ معصوم هرچی خدابخواد همون میش الان فقط فعلا تنها کمک اینه که پاب پای مادرتون باشین وبهش روحیه بدین همینننن

خدایا مارو ب غیر از خودت واگذارمکن🙏میشه برا سلامتی امام زمان وسلامتی خودمون صلوات بفرستین😍الهی ب امید تو نه ب امید غیر از توکه همه امید مافقط تویی❤میشه برای شفای پدرم دعاکنین ک سایش بالاسرمون باش تنهاامیدمه🙏🥺
ممنونم عزیزم. مادرتو بسپار ب خدا وبعد ۱۴ معصوم روزی یه سوره بخون هدیه کن ب ۱۴ معصوم هرچی خدابخواد ه ...

کنارشیم 

مادرم اصلا نمیدونه سرطان داره فک میکنه مریش زخم شدع انقدر دلم میسوزه ک انقدر سادس جیگرم اتیش میگیره میبینمش مامانم همه کسمه بدون اون میمیرم خداکنه زودتر از مامانو بابام بمیرم من 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

کنارشیم  مادرم اصلا نمیدونه سرطان داره فک میکنه مریش زخم شدع انقدر دلم میسوزه ک انقدر سادس جیگ ...

درکت میکنم عزیزم ک چی میگی.اتفاقا متوجه هم نشه خیلی بهتر چون اگ متوجه بشه میره توفکروخیالات وروحیشو میبازه ولی ندونه فک کنه سادس با بیماریش میجنگه وانشالله شکستش میده

درکت میکنم عزیزم ک چی میگی.اتفاقا متوجه هم نشه خیلی بهتر چون اگ متوجه بشه میره توفکروخیالات وروحیشو ...

انشاالله 😔میترسم تو بیمارستان بفهمه 

انشاالله 😔میترسم تو بیمارستان بفهمه 

قبلش ب دکترا وپرستاراش بگین ک درجریان نیست معمولا دکترا نمیگن پرستاران ک ادعای دکتر شدن درمیارن ومیان بالاسرمریض صحبت کردن وتز دادن

خداخیرت بده ممنون حتما 

ببخشید گوشیم خزابه هی خاموش میشه

حداقل هفت کاسه بدین هفت همسایع

انشالله بحق مادر سادات خدا مادرتوت رو نگه داره و شفا بده

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 
ببخشید گوشیم خزابه هی خاموش میشه حداقل هفت کاسه بدین هفت همسایع انشالله بحق مادر سادات خدا مادرتوت ...

اره گلم متوجه شدم چشم خداخیرت بده ❤

اره گلم متوجه شدم چشم خداخیرت بده ❤

عزیزم مامان چطورن ؟عملشونو انجام دادن انشالله؟

عزیزم مامان چطورن ؟عملشونو انجام دادن انشالله؟

امروز ساعت سه بستری شد فردا صبح سیتی اسکنو ازامایش اینا میبرن دکتر ببینه بعد عمل میکنن شاید دوشنبه باشه عملش ممنون که به فکرمادرم بودی عزیزم خدا بهت سلامتی بده همیشه

امروز ساعت سه بستری شد فردا صبح سیتی اسکنو ازامایش اینا میبرن دکتر ببینه بعد عمل میکنن شاید دوشنبه ب ...

انشالله توکل برخدا انشالله ک سلامتی کامل ب دست میارن خواهش میکنم عزیزم وظیفه بود مراقب خودتون باشین❤