2777
2789

نود و دو الان هفت و هشت ساله نیستن مگه؟ خواهر من نود و یکه نه سالش نشده هنوز

اگه فکر میکنی زشتی امضامو بخون•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°• °•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•° °•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°• حتما تا حالا شنیدی که خدا زیباست و زیبایی رو دوست داره، وقتی خدا زیبایی رو دوست داره پس چطوری تو رو زشت خلق کرده؟ از نظر خدا تو زیبایی، اونقدر زیبا که تو رو به زمین فرستاده تا بقیه از این زیبایی بهره مند بشن⁦(っ.❛ ᴗ ❛.)っ⁩⁩ مگه تو یا آدمای اطرافت از خدا بالا ترین که درباره ظاهرت نظر منفی میدین⁦⁦⁦◉‿◉؟⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ورزش،تو سن رشده بذار بخوره ولی سالم و مغذی ورزش حتما تو برنامه اش باشه

اصبا رعایت نمیکنه چی میخوره  ورزشم فقط پیاده روی میکنه خیلی نگرانم نمیخوام چلق بشه 

خدایا هزاران بار شکرت
اصبا رعایت نمیکنه چی میخوره  ورزشم فقط پیاده روی میکنه خیلی نگرانم نمیخوام چلق بشه

خودت باید کنترل کنی،ورزش هم با هم تو خونه بکنین حلقه طناب

یا میتونی براش دوچرخه بخر

اول به آزمایش تیذوئید ببرش عزیزم اگه مشکلی نداشت زیر نظر متخصص حتما حتما حتما   رژیم بگیره چون او سن رشد نمیشه سرخود هرچی براش حذف کرد 

پیاده روی هم باید تند باشه آروم فایده نداره 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
اصبا رعایت نمیکنه چی میخوره  ورزشم فقط پیاده روی میکنه خیلی نگرانم نمیخوام چلق بشه

ما به عنوان مادر وظیفه داریم سالم و مقوی و به اندازه جلوشون بزاریم ......بشقابش رو با گوشت و برنج و سبزیجات و حبوبات بچین .بدون روغن .یا خیلی کم روغن .هفته ای نهایت سه وعده برنج درست کن .نون فقط سنگک بهش بده .هله و هوله نهایت ماهی یه بار

اول به آزمایش تیذوئید ببرش عزیزم اگه مشکلی نداشت زیر نظر متخصص حتما حتما حتما   رژیم بگیره چون ...

اتفاقا قصد دارم ببرم آزمایش تیرویید چون دستاشم خیلی عرق میکنه میگم شاید تیرویید داره

خدایا هزاران بار شکرت
ما به عنوان مادر وظیفه داریم سالم و مقوی و به اندازه جلوشون بزاریم ......بشقابش رو با گوشت و برنج و ...

به خدا عزیزم خیلی چیزا رو حذف کردم براش مخصوصا حله حوله غذاشم یکم کم کردم ولی بازم زیاد شده وزنش

خدایا هزاران بار شکرت
اتفاقا قصد دارم ببرم آزمایش تیرویید چون دستاشم خیلی عرق میکنه میگم شاید تیرویید داره

حتما عزیزم 

نگران نباش دکتر ببریش همه چی حله میشه 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫