2777
2789
عنوان

عادت های اتمی

| مشاهده متن کامل بحث + 13258 بازدید | 348 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@mary2772     @خانومسحرخیز     @تپلو92     @r99     ...

ممنون عزیزم عادت سخت من بیداری هشت صبحه 

کتاب رو میخرم امروز ان شاا... و عادت سخت بعدیم شروع برای استارت مقاله است ببینم میشه امروز از قانون دو دقیقه استفاده کنم

ممنون عزیزم عادت سخت من بیداری هشت صبحه  کتاب رو میخرم امروز ان شاا... و عادت سخت بعدیم شروع ب ...

از عادت سخت شروع نکن هیچ وقت منم این اشتباهو کردم عادت سخت منم عین شما زود بیدار شدنه من حدود یک ماه با بدبختی تلاش کردم صبحا زود بیدار بشم ولی بعد یه ماه ولش کردم چون برام وااااااقعاااااا سخته پس فعلا بیخیالش شدم و از عادت های کوچیکتر شروع میکنم تا بعدا بتونم شاخ غول رو بشکنم

@mehr623     @لعیا_28     @lili1885     @پیر1372   &nbs ...

سلام روز بخیر ممنون بابت معرفی کتاب و تگ کردن.

نخوندم این کتاب رو انشاالله سعی میکنم تهیه کنم و شروع کنم.

نور خواهی مستعد نور شو.... 
عزیزانی رو که تگ کردم از دوستان کتاب انگیزشی خونمون هستن که تو تاپیک های دیگه پیداشون کردم🤩 ممنون ...

سلام عزیزم ممنونم که خبرم کردی.من قبلا خوندمش اما بازم دوس دارم بخونمش و بهتر عمل کنم بهش از زاویه دیگه ای.چطوری میخونینش؟گزارش میزنین ؟

سلام عزیزم ممنونم که خبرم کردی.من قبلا خوندمش اما بازم دوس دارم بخونمش و بهتر عمل کنم بهش از زاویه د ...

اولش کم کم از قانون دو دقیقه که تو خود کتابم اومده شروع میکنیم به خوندن تا بهش عادت کنیم هر روز دو دقیقه تا فصل اول تموم بشه که البته راجع به زندگی خود نویسنده اس و مطلبی برای تمرین نداره ولی باعث میشع که به خوندن کتاب عادت کنیم و برامون راحت بشع خوندنش وقتی فصل اول تموم شد هر هفته یه فصل میخونیم و راجع بهش بحث میکنیم و هرکس هر راهکاری برای اجرای بهتر تمرینا داشت میگه و خلاصه اومدیم کنار هم یاد بگیریم و البته همه ی ما یه جورایی باید خودمونو موظفذکنیم که هر روز بگیم تا کجا رو خوندیم