2777
2789
عنوان

عادت های اتمی

| مشاهده متن کامل بحث + 13273 بازدید | 348 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلاااااااااااام سلااااااااااااام صبح زیباتون بخییییییر  بچه ها نگفتین چن نفر کتاب رو تهیه کردن ...

من دانلود رایگان زدم تو گوگل 

دانلودش کردم

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
سلاااااااااااام سلااااااااااااام صبح زیباتون بخییییییر  بچه ها نگفتین چن نفر کتاب رو تهیه کردن ...

سلام.صبح بخیر.من توی طاقچه دارمش.الان هم میرم فصل اولش بخونم.البته همون دو دقیقه.بعد میام گژارش میدم.

خوب نویسنده کتاب جیمز کلیر هست.که توی فصل اول داره از اتفاقاتی که براش در گذشته افتاده میگه.

و اما عادت های اتمی:

عادت یعنی کاری که ماها بصورت روتین و منظم انجامش میدیم.مثلا برای من چایی خوردن یه ساعت خاصی از روز یه عادته که بدون فکر کردن بهش خود به خود انجامش میدم.

اتمی یعنی ذره از یه جز بزرگتر.

یعنی اگه میخوای یه کار بزرگی انجام بدی مثل درس خوندن ، مادر کافی بودن و... باید عادت های کوچولو کوچولو در خودت ایجاد کنی

اسی دودقیقه یک صفحه خونده شد  درسته شما هم یک صفحه خوندین

مهم نیس چن صفحه بخونی مهم دو دقیقه اس بعضیا تند خوان ترن شاید دو صفحه ام بخونن ولی بعضیا کند خوانن شاید دو خط بخونن مهم اینه که عادت کنیم هرروز کتابو دستمون بگیریم تا علدت کنیم 

سلام عزیزم نه متاسفانه هنوز تهیه نکردن ان شاالله تا امشب دان میکنم .

🖤🖤🖤🖤

سلام من امروز خیلی اتفاقی اومدم سایت و پیامتون رو دیدم منم الان وقت مطالعه این کتاب رو ندارم وگرنه حتما همراهیتون میکردم🙏

❤آرامش از من آغاز میشود.❤خدایا ازت ممنونم که منو با قوانین الهیت اشنا کردی😍