2777
2789

سلام. بچه ها نینیم زردی داشت و باقلایی هم هست اما انقد بیمارستان اوضاش خراب و شلوغ بود آوردم خونه با دستگاه نور بگیره 

خیلی بهتر شده بود ولی از ظهر شکمش شروع کرد دونه های زرد زدن ک تا عصر 90 درصد شکمشو گرفت.. خیلی هم زردن.. ولی بقیه جاهای شکمش رنگش خوبه.. کسی تجربه ای داره؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بستری نکردی بخش کودکان با کرونایی فرق داره .دستگاه بیمارستان هم تاثیرش بیشتر هست وزود خوب میشه دستگاه خونگی مسخره س

#همه چی آرومه ما چقدر خوشبختیم...برداشت آزاد همانا ترکیدن راهی که همه باید طی کنن.دوستام درخاست بدن.زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
الان 5 روزش هست.. فردام جمعه س هیچ دکتری نیست تو شهرمون که برم زردیشو اندازه بگیره😭

بیمارستان ببر بخش اطفال ۲۴ساعته هستن اورژانسی باشه ب دکتر زنگ میزنن میاد

#همه چی آرومه ما چقدر خوشبختیم...برداشت آزاد همانا ترکیدن راهی که همه باید طی کنن.دوستام درخاست بدن.زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
چرا بستری نکردی بخش کودکان با کرونایی فرق داره .دستگاه بیمارستان هم تاثیرش بیشتر هست وزود خوب میشه د ...

کلا تو شهر ما دوتا بیمارستان هست ک توی دوتاش کرونایی آوردن.. بیمار کرونایی هم نباشه یه اتاق 12 متری بود با 6 تا دستگاه و 5 تا صندلی واسه مادرا

اصلا هم نمی‌شنوند توی دستگاه😭

کلا تو شهر ما دوتا بیمارستان هست ک توی دوتاش کرونایی آوردن.. بیمار کرونایی هم نباشه یه اتاق 12 متری ...

عزیزم شهر ما یه بیمارسنان داره یه اتاق برا زردی بود همون ۱۲متری ۴یا۵دستگاه هم داخلش بود ۰تحمل کنه سخته اما سریع زردی میاره پایین راحت میشی پسر من ۱۹بود دوروز بستری بود مرخص شد.حتما بچه ت ببر خدایی نکرده اتفاقی نیفته بعدن پشیمونی ارزش نداره

جاش رو خنک کن،بعد ی چیز بهت میگم شاید مسخره باشه ولی خود م امتحان کردم چاسه پسرم نتیجه گرفتم چن نفر هم دیدم ک امتحان کردن دیگه خودت میدونی خواستی امتحان کنی یانه.

ی سبزی هست اسمش خرفه هست ی همچین چیزیی برگهای ابدار و لطیفی داره،بخر بشور تمیز برگهاش رو جدا کن زیاد بخر،بعد بزار لای ی پارچه نخی نازک بزار زیر پاش روش بخوابونش.بزار تا صب زیر پاش باشه.من واسه پسرم انجام دادم زردیش پایین اومد.اما حتما ببرش دکتر.

جاش رو خنک کن،بعد ی چیز بهت میگم شاید مسخره باشه ولی خود م امتحان کردم چاسه پسرم نتیجه گرفتم چن نفر ...

من احمق چون بچه لخت بود کولر روشن نمیکردم.. فک کنم همون بی اثر نبوده😭