2777
2789
عنوان

مادر شوهر و پدرشوهرم منو بعد ۷ سال از خونه خودم انداختن بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 74 پست
نه اصلا من ۴ سال بخاطر اینکه بچم بچه ی طلاق نشه تحمل کردم مادرش دیده چقد منو زده ولی شکایت نکردم ولی ...

ان شاالله اینقد خوشبخت شی اینقد دلت شاد شه ک اشک شوق بریزی واقعا ناراحت شدم برات

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اون روزو میبینم

اگه محکم و با اراده وایستی بله حتما میبینی صب که تعطیله هان؟؟؟ شنبه برو حتما پزشک قانونی نامه بگیر

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
اصلا فقط طلاق من امروز قبل رفتن به خونه رفتم پیش وکیل بهش گفتم کتکم میزنه گفت یبار توام بزن باهاش مق ...

اها الان برو بچتو بخوابون عین خیالتم نباشه به فکره برنامه واسه آیندت باش بری باشگاه و ...... هزاران کاره دیگه که لذت ببری ازشون تو به دنیا اومدی تا از دنیا لذت ببری دنیا چن روزه مگه 

فقط یه توصیه میکنم بت همیشه آهنگ گوش بده خیلی تاثیر گذاره 😊

شوهر بی غیرتم جلو پدر شوهرم لباس زیرای منو خالی کرد که من یوقت لای اونا چیزی قایم نکرده باشم

خاکبرسرش

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
ان شاالله اینقد خوشبخت شی اینقد دلت شاد شه ک اشک شوق بریزی واقعا ناراحت شدم برات

ممنون عزیزم من زندگیمو دوست داشتم خیلیم تلاش کردم ولی حرف شوهرم یچیز بود تو فقط لال باش 

اها الان برو بچتو بخوابون عین خیالتم نباشه به فکره برنامه واسه آیندت باش بری باشگاه و ...... هزاران ...

اونشب انقد منو کتک زد موهامو کشید واقعا بخودم گفتم من مگه چند بار بدنیا میام که اینجوری زندگی کنم به مادرشوهرم میگم با دختر خودت اینکارو کن این فحشا رو بدنم همینو میگی میگه دامادمم میگه اصلا ادم با اینا هنگ میکنه

ممنون عزیزم من زندگیمو دوست داشتم خیلیم تلاش کردم ولی حرف شوهرم یچیز بود تو فقط لال باش 

غصه نخور گلم این گردونه ثابت نیست میچرخه و میچرخه 

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
خدا کنه باز باشه تا جای کبودیا نرفته 

حالا یه سر برو... بازم واسه محکم کاری عکس بگیر از خودت از کبودیا

که اگه جاشون رفت بگی چون به تعطیلی خوردم عکس گرفتم 

خدا کنه باز باشن

ان شاالله