2777
2789
عنوان

مادر شوهر و پدرشوهرم منو بعد ۷ سال از خونه خودم انداختن بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 74 پست
اره با ۷۰ سال سن بجای اینکه یبار بخاطر کتکاش و فحشاش پشتش نبودن الان شوهر من قفل درو عوض نمیکرد کلید ...

چی بگم والا متاسفانه تو ایران بجای پسر با خانواده هاشون ظاهرا ازدواج انجام میشه

سکوت بیشتر از آنچه که فکر کنی میگوید🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خانوادت پشتتن ی لحظه هم ب برگشتن فکر نکن حیفی حیفی حیفی

من اونروز مریض بودم با پاش محکم میزنه بمن میگه غذا بده میگم غذا رو گازه بکش بخور حالم خوب نیست میگه بدرک خبر مرگت بیاد خودم تنهایی رفتم دکتر خودم تنهایی رفتم زیر سرم 

من اونروز مریض بودم با پاش محکم میزنه بمن میگه غذا بده میگم غذا رو گازه بکش بخور حالم خوب نیست میگه ...

برنگردیا،جوونیتو حروم نکن

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
بگوفعلاکه چشم توپیرسگ دراومده که چشم دیدن زندگی من رونداری کفتارپیر

بمن میگفت تو به چه حقی ناخن داری گفتم برا دختر خودت دوبرابره میگه دختر من بتو ربطی نداره ولی تو زن پسرمی ربط داره اصلا من از منطق اینا مغزم سوت میکشید

فقط اینو بت میگم اصلا به خونواده شوهرت فک نکن  و تصمیمت چیه میخوای طلاق بگیری ؟ یا دوباره بری ...

اصلا فقط طلاق من امروز قبل رفتن به خونه رفتم پیش وکیل بهش گفتم کتکم میزنه گفت یبار توام بزن باهاش مقابله کن اگه درست نشد بیا طلاقتو میگیرم

مهریتو بگیر دیه هم بگیر... روز اخر طلاقت هم یه پماد سوختگی ببر برا مادرشوهرت بزنه اونجاش

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
چقدروقیح هستنداینا من بودم اینقدررمیزدمش تابمیرهرکفتارپیررو

البته منم هر چی گفتن جوابشونو دادم و اینا از اینکه دارم جوابشونو میدم خیلی ناراحت بودن اینا دامادشون باهاشون قطع رابطه اس اونیکی جاریم دلش از دست اینا خونه بردارشوهرم قبلا از دختر خاله اشم طلاق گرفته البته هیچی بهش ندادن دختره فرار کرده