2777
2789

شهرمون چندوقته خیلی گرد و خاکه..پسرمم رفته بود بیرون  و توچشماش گرد و خاک رفته دکترم رفتم پمادو قطره دادامافایده نداشت و ب نظرم چشمش بدترشده و ورمم کرد.کلم پلکش ورم کرده و سیاهیه چشمم کوچیک دیده میشه‌..شوهرمم میگ دیگ پیش دکترنمیبرم چشم بچه روداغون کردن...چیکارکنم خوب بشه کسی تجربه داره؟

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚

والا نمیدونم 

میخوای چای تازه دم رو هم امتحان کن من برا بچه هام که زیر دوسال بودن وقتی چشمشون سرماخوردگی پیدا میکرد میریختم خوب میشد

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا نمیدونم  میخوای چای تازه دم رو هم امتحان کن من برا بچه هام که زیر دوسال بودن وقتی چشمشون ...

میشه بکی چطوراستفاده کنم؟

احتمالا ب خاطر ذره های .گردو خاک مجرای اشک چشمش بسته شدع اشک مصنوعی بریز تو چشمش احتمال اینکه گل مژه یا بلفاریتم باشه هست کمپرس اب گرمم بزار انتی بیوتیکم بده بخوره اگ دکتر اجازه داد

Be e lady
قطره باکتی ماید و پماداریترومایسین

منم ۲هفته پیش پسرموبردم توگردوخاک بیرون چشمش قرمزشده بودزیاروپلکش ورم کرده بودوقرمزبود شوهرم ازداروخونه قطره گرفت قطره باکتی مایدبو ولی اصلاخوبش نمیکردتابردمش دکتر متخصص اطفال بهش قطره کتوتیفن وشربت نئوتادین دادچشم پسرم خوب شد۹ماهشه همش بیقراربودنمیخابیدوچشمشومیمالید

میشه بکی چطوراستفاده کنم؟

چای درست کن بعد بریز لیوان بزار ولرم رو به سرد بشه و چشمش رو بشور 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
یعنی چی دکتر نمی‌برم ببر دکتر بچه رو  این مردا هم یه چیزشون میشه ها  از این چای کیسه ای ...

والاخودمم میترسم دوباره ببرمش.ازصب کارم شده گریه..چشم بچم داغون شده.ب نظرم داره کج میشه...هرچندبقیه میگن کج نشده چون ضربه ندیده و چون پلکش ورم داره اینطور دیدا میشه...امامن میترسم.شوهرم گف نبردکترمن سرخود بردم حالابدترشده