2777
2789
عنوان

عفونت چشم پسرم توروخدابیایدمردم ازنگرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 6720 بازدید | 105 پست
اره چای کیسه ای داری بذار آب جوش همچین که رنگ پس بده بعد بچه بخوابون بگو چشاش بلنده بذار رو چشاش

چایی کیسه ای الان ندارم..باچایی معمولی نمیشه؟

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چزا ولی مواظب باش نره تو چشاش بگو چشاشو ببنده حتما

نره توچشمش؟مگ نبایدتوچشمش بریزم تاشسته بشه؟باپنیگبه بزارم پشت پلکش؟

یک سال و نیم پیش ی  ریمل خریدم زدم به چشمم ورم و التهاب پیدا کرد و دکترم ک بهترین دکتر بود نفهمید اخر !!!

تا الان که چشمم مژه هام سیاه سیاه شده و کوچیک شدن چشمام ..

بعد نمیدونم چطور شد که فهمیدم از درونمه:|

ولی نمیدونم وقتی  ورزش میکنم چرا ی چیزای مشکی از مژه هام میریزه

یعنی بخاطر تغذیه نامناسبمه ولی نفهمیدم چرا حساسیت و به ریمل نشون داد

اسی چایی و امتحان کن

کاربر سال ۹۸ عسدم!منتهی بخاطر بحث هایی که پیش اومد پنج تا کاربریمو از دس دادم!😐 لحن و گفتار منُ رفتار و شخصیت طرف مقابل مشخص میکنه ! خداحافظ نی نی سایت:) 1400/5/26 بابای.
خود چای نذار رنگ آبش بره بذار داخلش بمونه 

عزیزم ببخشیدمن خوب نمیگیرم مطلبوک دقیقا منظورت تفاله چاییه یااب؟بعدبزلرم روپلکش؟

عزیزم ببخشیدمن خوب نمیگیرم مطلبوک دقیقا منظورت تفاله چاییه یااب؟بعدبزلرم روپلکش؟

ببین کیسه پارچه ای تمیز بدوز چای خشک بریز توش درش بدوز 

بذار آب جوش بشه کیسه رو بذار تو آب و در بیار نذار رنگش بره اندازه چند ثانیه بذار 

کیسه ها رو بیرون بیار بذار سرد بشه 

بعد که سرد شد بذار رو چشم بچه 

انشالا خوب بشه عزیزم

ببین کیسه پارچه ای تمیز بدوز چای خشک بریز توش درش بدوز  بذار آب جوش بشه کیسه رو بذار ت ...

قربونت برم الان متوجه شدم‌بعدعزیزم چشماشوببنده روپلکش بزارم؟

بلدنیستم باچایی

ببین من خودم با اب جوش چشمامو میشورم دکتربه زن داییم چندین سال پیش وقتی عفونت کرده بود چشماش گفت

اب جوش و میریزم تو لیوان یذره بعد ولرم که شد میریزم تو چشمم جوش جوش نمیریزم

کاربر سال ۹۸ عسدم!منتهی بخاطر بحث هایی که پیش اومد پنج تا کاربریمو از دس دادم!😐 لحن و گفتار منُ رفتار و شخصیت طرف مقابل مشخص میکنه ! خداحافظ نی نی سایت:) 1400/5/26 بابای.