شهرمون چندوقته خیلی گرد و خاکه..پسرمم رفته بود بیرون و توچشماش گرد و خاک رفته دکترم رفتم پمادو قطره دادامافایده نداشت و ب نظرم چشمش بدترشده و ورمم کرد.کلم پلکش ورم کرده و سیاهیه چشمم کوچیک دیده میشه..شوهرمم میگ دیگ پیش دکترنمیبرم چشم بچه روداغون کردن...چیکارکنم خوب بشه کسی تجربه داره؟
میخوای چای تازه دم رو هم امتحان کن من برا بچه هام که زیر دوسال بودن وقتی چشمشون سرماخوردگی پیدا میکرد میریختم خوب میشد
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
احتمالا ب خاطر ذره های .گردو خاک مجرای اشک چشمش بسته شدع اشک مصنوعی بریز تو چشمش احتمال اینکه گل مژه یا بلفاریتم باشه هست کمپرس اب گرمم بزار انتی بیوتیکم بده بخوره اگ دکتر اجازه داد
چای درست کن بعد بریز لیوان بزار ولرم رو به سرد بشه و چشمش رو بشور
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹