2777
2789
ما شبی که عاشورا داشت تموم میشد فک کنم یه سری گوش دادیم اونم چون تو ماشین بودیم و مسافرت دل مون پو ...

نه من فقط عمگین رو میگم شما شاد گوش دادی؟

خدایا  میسپرم ب خودت همه چیو🖤
بعضی از مداحی ها از آهنگهای شاد، شادترن! بنظرم موسیقی ملایم ایرادی نداره.

مداحی ان اونا؟؟؟🤔😂

مولودی ان.کسی با مداحی شاد نشده!

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون ک اره ولی اهنگ غمگین فرق میکنه من شبام بدون اهنگام سر نمیشه😔

من از مسائل دینی زیاد سر در نمیارم ولی به نظر خودم اهنگ شاد نباشه مشکلی نداره.

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
بعضی از مداحی ها از آهنگهای شاد، شادترن! بنظرم موسیقی ملایم ایرادی نداره.

مرسی گلم نه شاد ک اصلا گوش نمیدم فقط عمگین رو گقتم گلی

مداحی ان اونا؟؟؟🤔😂 مولودی ان.کسی با مداحی شاد نشده!

یعنی تاحالا فرق مولودی و مداحی رو نفهمیدم همش غمگینه همش ادمو غمگین و افسرده میکنه

چیزی‌ست از جنس درد، وقتی که زخمی می‌شوی، از جنس شورمندی، وقتی که عشق را تجربه می‌کنی، از شعف، وقتی به دستش می‌آوری و از اندوه، وقتی دستانت نایی برای مشت شدنی مقابل ستم، در خود نمی‌یابند.                                               من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم... میان چشم مستت چه ها ندیدم تو را که دیدم... غمِ تو را همان شب، که دل سپردم به جان خریدم قسم... به جانِ تو من، به جان رسیدم، تو را که دیدم!  
ببین دلت چی میگه

خب دلم میگه گوش بدم عمگین چون برای امام حسین مهم دله ک بسوزه و از ته قلب عزا داریکنیم  لباس سیاه و اهنگ و اینا امام رو بر نمیگردونه نطر من اینه عزیزم

به خودت نگاه کن اگه راحتی باهاش گوش بده من تا ۷ روز بعد عاشورا گوش نمیدم مادرشوهرم هرکی آهنگ بذاره حتی توماه صفر ناراحت میشه و میگه خبه خبه از عزا درومدن!!🤦🏻‍♀️

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
به خودت نگاه کن اگه راحتی باهاش گوش بده من تا ۷ روز بعد عاشورا گوش نمیدم مادرشوهرم هرکی آهنگ بذاره ح ...

😔 منم روزای اصلیو گوش نمیکنم

یعنی تاحالا فرق مولودی و مداحی رو نفهمیدم همش غمگینه همش ادمو غمگین و افسرده میکنه

اها بعد آهنگای غمگین و رپ چطوریه؟آدمو شاد میکنه!؟

بعضی مداحیا از آهنگ شاد هم شاد ترن😐😂😂

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
مداحی ان اونا؟؟؟🤔😂 مولودی ان.کسی با مداحی شاد نشده!

گلم بعضی هاشون واقعا مناسب نیستن..

به قول همسرم، اینا پدرشونم فوت کنه، اینجوری عزاداری می کنن...

یه بار مداحی گذاشته بود تلویزیون(الله الله می آید فصل امید) بعد دیدم خواهر شوهرم داره می خنده.... من ناخوداآگاه که حواسم نبود داشتم باهاش می رقصیدم و ریتم گرفته بودم  

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  
طبق این حکم یعنی مراسمات عروسی که توش شرکت میکنیم مراسم لهو و لعب هست😧😯

اگر شرایط توی عروسی اینه،بله🤗