2777
2789

من پریودای کاملا منظم دارم

تا ۳ماه پیش موقع عادت ماهانه دردای نرمالی داشتم یه وقت کمتر یه وقت بیشتر که بایه استامینوفن حل میشد

۲ماه بود دردای بدی داشتم که خوردن ونخوردن مسکن هیج فرقی به حالم نمیکرد

حالا این ماه یه روز جلو انداختم واصلا درد ندارم نه قبلش ونه از وقتی شروع شده

۳ماه هم هست که تو اقدامم

ممکنه خونریزی لانه گزینی باشه؟

لانه گزینی همراهه درده؟!

«اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگش روشنه؟رقیقه؟حجمش کمه؟

اره

دیروز که شروع شد تاشب قهوه ای بود

امروز روشنه ورقیق

ولی حجمش ونمیدونم چی بگم نه درحده لکه نه مثل همیشه زیاد

اینکه اصلا درد ندارم گیجم کرده

اخه من چندین سال از۱هفته جلو تر زیردلم یه دردای گذرایی میومد ومیرفت وروزش هم درد زیاد

ولی این ماه اصلا انگار نه انگار ک پریودم 

فک نکنم لانه گزینی دردم داشته باشه ولی مگه خون لانه گزینی چقدره شبیه پریود زیاد ک نیس

چی بگم والا تواین ۳ماه ک تو اقدامم اصلا دیگه بدن خودم ونمیشناسم انقدر ک تغیرکرده

چی بگم والا تواین ۳ماه ک تو اقدامم اصلا دیگه بدن خودم ونمیشناسم انقدر ک تغیرکرده

حالا این ماه رو نمیدونم ولی کلا میگن پریود ک جلوبیفته خوبه نشانه ی خوبی برای باردارشدنه مابهش میگیم جنگ بچه

قضاوت میکنی ما را قضاوت میشوی روزی😏                 مسوزان سینه ی مارا ک روزی هم تومیسوزی🫵

حالا این ماه رو نمیدونم ولی کلا میگن پریود ک جلوبیفته خوبه نشانه ی خوبی برای باردارشدنه مابهش میگیم ...

واقعا؟

من دوره هام خیلی منظمه

۲۶ روزس

هرماه دقیق ۵ روز جلو میندازم

مثلا ماه پیش ۱۱م بود طبق روال این ماه باید ۶م که امروز باشه میشدم

ولی یه روز بیشتر جلو انداختم دیروزشد 

توکل ب خدا صبرکنیم ببینیم چه خبره🤦‍♀️

واقعا؟ من دوره هام خیلی منظمه ۲۶ روزس هرماه دقیق ۵ روز جلو میندازم مثلا ماه پیش ۱۱م بود طبق روال ...

من بارداری اولم اینطور شدم دوره هام سی روزه بود دقیق 

اول مهرشدم30هم بایدمیشدم ک15مهرشدم 15روز جلوانداختم واقدام کردم باردارشدم

قضاوت میکنی ما را قضاوت میشوی روزی😏                 مسوزان سینه ی مارا ک روزی هم تومیسوزی🫵

من بارداری اولم اینطور شدم دوره هام سی روزه بود دقیق  اول مهرشدم30هم بایدمیشدم ک15مهرشدم 15 ...

وقتی جلو انداختین وبه جای ۳۰ مهر ۱۵ مهر پریود شدین

کی اقدام کردین؟پریودتون که تموم شد؟

وقتی جلو انداختین وبه جای ۳۰ مهر ۱۵ مهر پریود شدین کی اقدام کردین؟پریودتون که تموم شد؟

چون جلوانداخته بودم پریودم کم بود شاید س روز وبعداز ی هفته بود فکنم اقدام کردم

ی هفته بعدازپایان س روز عزیزم

چون جلوانداخته بودم پریودم کم بود شاید س روز وبعداز ی هفته بود فکنم اقدام کردم ی هفته بعدازپایان ...

ممنون عزیزم این ماه که نبودم ببینم ماه بعدچی پیش میاد

ممنون عزیزم این ماه که نبودم ببینم ماه بعدچی پیش میاد

ایرادی نداره فدات شم ان شاالله ک بهترینها نصیبت بشه