2777
2789
عنوان

اسم پسررررر

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 87 پست
سامرند 

سام خواهرزادمه 

سامرند معنیش چیه گلم؟

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متین

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

بهنیا

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
سام خواهرزادمه  سامرند معنیش چیه گلم؟

فکر کنم پهلوان باشه اسم کوهی در مهاباد که ریشه کردی داره میدونی که کردها ایرانی های اصیل هستند

روز تویی روزه تویی حاصل دریوزه تویی ... آب تویی کوزه تویی آب ده اینبار مرا
فکر کنم پهلوان باشه اسم کوهی در مهاباد که ریشه کردی داره میدونی که کردها ایرانی های اصیل هستند

میتونی ریبوار بزاری به معنی مسافر یا رهگذر اینم کردی هست یا سیروان ،ساتیار 

روز تویی روزه تویی حاصل دریوزه تویی ... آب تویی کوزه تویی آب ده اینبار مرا
امضات نوشتی عاشق دختر الان پسر شد ناراضی؟!! 

پسرم ب دنیا اومده و ۴۰ روزشه و من دیوووانه وار دوسش دارم ولی بازم عاشق دخترم😍

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
محمد و مهدیار محمد و معین محمد و متین

اسمشو محب گذاشتم

عزیزم، نامدار باشه الهی، تاپیکتون اومده بود بالا، من فکردم جدیده نظر دادم🤷🏼‍♀️🤗😍

فداتشم ن واس خیلی وقت پیشه