2777
2789
عنوان

اسم پسررررر

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 87 پست
اسم منو شوهرم خیلی فاصله تلظفی داره اخه ترجیح میدم ب اسم شوهر بخوره ک هم آوا بشه و با میم شروع بشه ...

سامرند،سامیار،کوهیار،کوشا،گرشا ،اولی خیلی خاصه دوسش دارم زیاد هم نیست 

روز تویی روزه تویی حاصل دریوزه تویی ... آب تویی کوزه تویی آب ده اینبار مرا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت برم ب هرکی گفتم میخوام بزارم محب خیلی خوشش اومده جز کاربرای اینجا ب شک افتادم🥺

خیلی شیکه 

اینجا به حرفاشون دل نبند هرچی بگی باب دل نینی سایتی ها نیس 😀

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

ممنون عزیزای دلم😍😍 همه اسمایی ک گفتین قشنگ و شیک بودن مرسی ک وقت گذاشتین ❤

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
خیلی شیکه  اینجا به حرفاشون دل نبند هرچی بگی باب دل نینی سایتی ها نیس 😀

🤣🤣🤣 

اسمایی ک گفتن همه قشنگ و شیک بودن ولی اطرافم پره از این اسما

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲
یکم تلفظشو دوس ندارم😖😖😖 چقد سخته اسم پسر انتخاب کردن

😅من راحت انتخاب کردم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
اگه مسیحا دارین تو فامیل نزار، من خودم از اسم تکراری خوشم نمیاد، مهرداد  مهراد حالا چرا ...

گفتم ب اسم محمد بیاد

محمد شوهرمه گلم میخوام با اسم اون هم آوا بشه

مهرداد و مهراد هم داریم از دوطرف😖😖

😅من راحت انتخاب کردم

خوشبحالت

تو یه تاپیک دیدم گفتی میخوای دارا بزاری درسته؟

انشاالله با دل خوش بززگش کنی

ولی عزیزم انتخاب اسم سلیقه ایه، ب نظرم از هر اسمی خوشت اومد بزار، من خودم اسم پسرمو میخوام بزارم پ ...

من واسه خیییلیا اسم انتخاب کردم

الان همه منتظرن ببینن خودم چی میزارم اسم بچمو

نمیخوام تکراری یا بد باشه🥺

خیلی اسم قشنگی انتخاب کردی بسلامتیو دل خوش🤩

خوشبحالت تو یه تاپیک دیدم گفتی میخوای دارا بزاری درسته؟ انشاالله با دل خوش بززگش کنی

اره عزیزم دارا گذاشتم ممنون همچنین شما

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب