2777
2789

سلام منو از یه خانواده گرفتن و به دروغ به دادگاه گفتن پیدام کردن و بعد اینکه پدر مادر رو پیدا نکردن حضانت منو گرفتن میدوند چجوری میتونم پیگیری کنم خانواده اصلیو پیدا کنم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا تو اینا رو از کی فهمیدی

تیکه تیکه برگه دادگاه پیدا کردم . برگه توافقی ک بین خودشون نوشته بودن ک منو بگیرن و دیگ پس ندن . بعدشم ک بزرگ شدم کم و بیش از اطرافیانم الانم خودشون اعتراف کردن ولی بهم اطلاعات دیگه ای نمیدن برگه دادگاه اینارم ازم گرفتن انداختن دور ولی فک کنم بتونم پیگیری کنم ؟

پیدا کنی که چی؟

اگه میخواستنت ولت نمیکردن

پدر مادر واقعی کسیه ک تورو بزرگ کرده و واست زحمت کشیده

نه کسی که صرفادبه دنیات آورده عزیزم

با این کارت آرامشو از زندگیت میگیری

اونا اگه میخواستن خودشون واسه پیدا کردنت اقدام میکردن :)

چرا میخوایی دنبالشون بگیردی ببخشید اگه میخواستن همون روزاول بزرگت میکردن

عزیزم اینو نگو در هر صورت حقشه بدونه خانوادش کیا بودن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
چرا میخوایی دنبالشون بگیردی ببخشید اگه میخواستن همون روزاول بزرگت میکردن

بحث پیدا کردن نیست بحث اینه که ادم انتقام جویی هستم زشت نیست بچه به دنیا اوردن ول کردن نگفتن سرنوشتش چی میشه حالا راحت زندگی کنن ؟ پس تقاصش چی میشه 

از همین آدمایی که بزرگت کردن باید اطلاعات بگیری.شمارواز کی گرفتن؟کجا گرفتنتون.اون آدما چه شکلی بودن .آدرسی چیزی ازشون دارن یانه.همه چیزو باید ازشون بپرسی ومثل پازل بچینی وبری سراغ گذشته

پیدا کنی که چی؟ اگه میخواستنت ولت نمیکردن پدر مادر واقعی کسیه ک تورو بزرگ کرده و واست زحمت کشیده ...

مشکل اینه من هیچکدومشونو نمیخوام اینام اگ بچه داشتن منو قبول نمیکردن و تو هر لحظه بزرگ شدنم اذیت نمیشدم هرکسی شرایط و لیاقت پدر مادر شدن نداره مخصوصا کسایی ک اختلاف سنی زیادی با بچع دارن من فقط میخوام خانواده اول تقاص بدن 

مشکل اینه من هیچکدومشونو نمیخوام اینام اگ بچه داشتن منو قبول نمیکردن و تو هر لحظه بزرگ شدنم اذیت نمی ...

به فرضم ک پیدا کنی چ جوری میخوای تقاص پس بگیری؟

اونا انقدر بیخیال بودن ک فقط تولید مثل کردن و دادن ب بقیه

ب نظرم تو فقط خودتو اذیت میکنی نه اونارو

گذشته دیگه گذشته

هی میگم از پرورشگاه بچه آوردن اشتباهه

اینم عاقبتش 

پول وعمر و جوانیت رو بذار پای بچه ای ک از گوشت و خونت نیست ولی براش مادری و پدری کن با هر تبش شب بیداری بکش با هر مریضی و مشکلش ۱۰ بار بمیر و زنده شو

سر اخر بگه میخوام برم پدر مادر واقعی مو پیدا کنم 

بشه سوهان روحت

اونم پدر و مادری که یا بچگی فروختنش یا سر راه گذاشتنش رو ترجیح میده ب خانواده ای که با زحمت و عشق بزرگش کردن

چندین مورد مشابه این قضیه رو دیدم و شنیدم

به فرضم ک پیدا کنی چ جوری میخوای تقاص پس بگیری؟ اونا انقدر بیخیال بودن ک فقط تولید مثل کردن و دادن ...

چیزایی ک شنیدم فکر میکنم راحت بشه با ابروشون بازی کرد . انگار بچه های دیگع ای هم داشتن بازم این جای کار داره    نباید فقط من اضافه باشم 

هی میگم از پرورشگاه بچه آوردن اشتباهه اینم عاقبتش  پول وعمر و جوانیت رو بذار پای بچه ای ک از ...

آره منم الان واقعا به شک افتادم دراین مورد

این نیز بگذرد...